• Her hafta pazartesi günü İngilizce kursuna , Salı günü çini kursuna , Perşembe günü kermes çalışmalarına,Cuma günü resim kursuna düzenli katılım sağlandı.
  • 17.şubat.2010 trh de saat 14.00 de İTO da GENEL KURUL yapıldı.İzmir Türk Kadınlar Birliği İzmir Merkez Şubesi Yönetim kurulu Başkanı Şermin Akman Genel Kurulumuza misafir olarak katıldı ve bir konuşma yaptı.
  • 17.şubat.2010 trh saat 17.00de EBSO da Türk Kadınlar Birliği İzmir Şubesince açılan Unicef tarafından İznik çiniciliğini yeniden yaşama kavuşturduğu için ödüllendirilen Mehmet Gürsoy un sergi açılışı ve kokteyline katılındı.
  • 18.şubat.2010 trh saat 11.00 de yeni yönetim ilk toplantısı yapıldı.
  • 18.2.2010 trh saat 20.00 deÇağdaş Emekliler TSM korosu Konserine gidildi.Yönetim sekreteri Emel solist olarak sahne aldı.
  • 22.2.2010 trh de İKKD aylık toplantısına Sabriye Saltuk ve Ayşegül Maral Derneğimizi temsilen katıldılar.
  • 24.2.2010 trh 2.yönetim kurulu toplantısı yapıldı.
  • 25.2.2010 trh EGİKAD Derneği akşam yemeği davetine Sabriye Saltuk ve Ayşegül Maral katıldılar.Toplantıda Müjgan Suver kadının insan hakları konusunda bilgi vererek ,Ulusal Kadın Politikaları Eylem Planı hk kitabı tanıttı..Ayrıca Toplantıda Köy projemize çok ilgi gösterildi.Herkes destek olabileceğini belirtti.