• 01.Haziran pazartesi günü T.Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği toplantısına Derneğimiz adına Başkanımız Ayşegül Maral ve Saymanımız Gönül Eren katılmıştır.Toplantı da  Yılın annesi seçilen Çocuklar Geleceğimizdir Derneğinin başkanı STK duayeni Av.Neşecan Hurtürk’e plaket verildi. Biz de Dernek olarak  “Su ve Yaşam” konulu resim yarışmasında mansiyon ödülü alan  ilk okul öğrencisi İlayda Abalı’nın resmini kendisine hediye ettik.
  • 01.Haziran Pazartesi günü üyelerimizden  Gülfer Tellaoğlu, Mazlume Yıldızili, Filiz Arslan ve Mualla Coşkun ‘un Karabağlar Hlak Eğitim Merkezi  resim sergisine katıldık.
  • 04.Haziran.2015 Perşembe günü  bu yıl Pilot okul olarak seçtiğimiz  Buca Süleyman Bilgen İ.Ö.Okulundaki karne törenine katıldık. Derneğimiz adına Başkanımız Ayşegül Maral ve Y.Kurulu üyesi Nejla Bayman’ın katıldığı törende 1. Ve 5. Sınıf arası 240 öğrenciye  (3 farklı yaş grubuna  özel)  “ Çocuk gözü ile Atatürk” adlı kitap hediye ettik. Kitap desteğini aldığımız Balçova Atatürk Düşünce Derneği’ne çok teşekkür ederiz.
  • 55.Haziran.2015 Cuma günü Derneğimiz; Dr.Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitimi ve Araştırma Hastanesine Phılıps Respironics Marka E70 Model Bronşial Sekresyon Temizleme Cihazı ( 7.000USD değerinde) bağışlamıştır..Cihaz doğal bir öksürük gibi ; coughAssist E70 gerçek bir öksürüğün benzerini yaratarak hava kanalı salgılarını temizlemektedir.İşlevi yüksek, en ileri teknoljideki cihazdan tüm Türkiye de 2 tane var.Dr.Behçet Uz Çocuk Hastanesinin bu cihaza gereksinimi olduğunu Dr.Behçet Uz Çocuk Vakfı (BUVAK) Y.kurulu Başkanı Ülkü Karlıdan öğrendiğimizde bağış yapma kararı almıştık.Bugünde cihazımızı hastane yetkililerine teslim ettik.Emeği geçen y.kurulu arkadaşlarıma ve destekleriniz için Siz değerli üyelerimize teşekkür ederiz.
  • 25.Haziran.2015 Perşembe günü  Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Şenel Aksu anısına Ekdav işbirliği ile gerçekleştirilen , Z Raporu sergisi ve ödül töreni ne katıldık.Z raporu projesinde Güzel Sanatların her bölümünden mezun olan gençlerin mezuniyet tezleri arasında yapılan yarışmada bölüm birincilerine maddi ödül vererek destek sağlamak amacı ile oluşturulmuştur.Derneğimiz bu yıl 5.düzenlenen Z projesine bu yılda (3 yıldır)maddi destek sağladı.Mezun olan Gençlerimizin yolu açık olsun.
  • 26.Haziran.2015 Cuma günü Eğitim desteği verdiğimiz öğrencilerimize bayram harçlıklarını dağıttık.