• Eylül ayı son günlerinden kalan birkaç çalışmamızı da buraya ilave edelim.26 Eylül p.tesi  günü  KEDEV başkanı Sema Kaya ile dernek binamızda ,kadınlar için liderlik ve cinsiyet eğitimi projeleri için başkanımız Ve yardımcısı görüşme yaptılar.Aynı gün eğitim komisyonunda görevli arkadaşlarımız başvuru yapan eğitim desteği müracaatlarını değerlendirdi ve öğrencilerimizle karşılıklı görüşmelerini tamamladılar.
  •  27 Eylül Salı günü avukat Bedriye Kurtuluş ile dernek binamızda çocuk istismarı ile ilgili projemiz için başkanımız ve başkan yardımcımız görüşme yaptılar.Ayrıca İl dernekler Md.’lüğünün ohal kapsamındaki acil denetim talebiyle ilgili hazırlıklarımızı tamamladık.Bir sonraki gün de gerekli tüm defterlerimizi dernekler İl Md.’lüğüne teslim ettik.
  • 01 Ekim c.tesi günü yönetim kurulu üyemiz Nesrin Sezer’in kızının nikah törenine yönetim kurulunu temsilen  iki arkadaşımız katıldılar.
  •  03 Ekim p.tesi günü yönetim kurulu toplantımızı yaptık. Balkan gezimiz nedeniyle pazartesi  yapılan toplantıda gezinin son detayları konuşuldu.
  •  05 - 14 Ekim tarihleri arasında Escan tur firması’nın düzenlediği Balkan ülkeleri gezisine toplam 50 kişi olarak katılım sağlandı.İpsala sınır kapısı çıkışından sonra Selanik’de ATAMIZ’ın evi ile başlayan gezimiz Makedonya –Ohri  ,Kotor  kalesi,Hırvatistan-Budva ,Dubrovnik,Arnavutluk-Elbasan ,Tiran,Karadağ-Mostar,BosnaHersek-Saraybosna,Sırbistan-Belgrad,Makedonya –Üsküp ve en son olarak da Yunanistan-Kavala ile tamamlandı.9 gün süren gezimiz dünyanın çok önemli coğrafyası olan bu bölgede muhteşem yerleri görerek,cok güzel anılar biriktirerek sonlandı.Ayrıca derneğimizin bu ilk yurtdışı gezisine katılım deneyimi Başkanımız ve çalışma ekibimizin ne kadar güzel yürekli ,sorumlu ve güzel iletişime sahip bir ekip oluşunu bir kez daha gözler önüne serdi.Daha nice gezilerde birlikte olmak dileğiıyle.
  • 18 Ekim Salı günü başkanımız ve yardımcısı arkadaşımız dernekte yeni projeler ve eğitim desteği vereceğimiz öğrencilerimizin banka yazıları ile ilgili çalışmalarını yaptılar.Aynı gün bir tekerlekli sandalye teslimatımızı da gerçekleştirdik. Bağışcımız Özge Sezgin ALP.in derneğimize bağışladığı tekerlekli sandalyeyi,80 yaşında Bayraklı’da oturan Özcan Özkan’a evinde teslim ettik.Yönetim üyesi arkadaşımız Figan Maral ve Y.Kurulu yedek  üyemiz Ayşe Aydın tarafından gerçekleştirilen bu anlamlı ve değerli davranış için kendilerine candan teşekkürler ederiz.
  • 24 Ekim p.tesi günü geleneksel Şenel Aksu anma koşusu’nun bu yıl yapılan 3.sünün ödül törenine katıldık. Gültepe –Toros mahallesi’ndeki  Şenel Aksu parkında yapılan koşu yarışmalarının 1.si ve 2.sini derneğimiz düzenlemişti.Bu yıl yapılan 3.yarışmayı da Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği topluluğu organize edip gerçekleştirdiler.Bizde derneğimiz adına kurucu başkanımız Şenel Aksu için yarışmada birinci olanlara verilen 6 bisikletten  bir tanesini armağan ederek katkı sağladık.Ayrıca Ege Orman Vakfı’ndan da Şenel Aksu adına 10 fidan bağışında bulunduk.
  • 25 Ekim Salı günü dernek binamızda çocuk istismarı ile ilgili projemizin detayları ile ilgili olarak Ege üniversitesi psikiyatri dalı  Başkanı Prof. Dr.Cahide Aydın ve avukat  Bedriye Kurtuluş ile çalışma yapıldı ve proje son hale getirildi.
  • Aynı gün Konak Belediyesi Kent Konseyı çevre bölümü toplantısına derneğimizi temsilen yönetim üyesi arkadaşımız Nesrin Sezer katıldı.
  • 27 Ekim Perşembe günü 32.manuel tekerlekli sandalye bağışımızı gerçekleştirdik.Figan Maral ve Ayşe Aydın arkadaşlarımız, bağışcımız İlknur Elverir’in bağışladığı tekerlekli sandalyeyi,  ihtiyaçlı olan 55 yaşında doğuştan engelli kardeşimiz Arhan Toker’e Şemikler’deki evinde teslim ettiler.
  • 28 Ekim Cuma günü saat 14.30’da Tülay Aktaş güçbirliği platformu üyesi tüm STK larla birlikte Cumhuriyet meydanı’ındaki ATATÜRK anıtına çelenk sunumunu gerçekleştirdik.
  • 29 EKİM cumartesi günü en büyük ve değerli bayramımız olan CUMHURİYET BAYRAMI’mızı kutlamak ve resmi geçit’e katılmak üzere tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ve öğrencilerimizle birlikte meydandaydık.Nice aydınlık ve çağdaş yarınlara cumhuriyet ışığıyla ilerlemek dileğiyle…