• 5 Mayıs Çarşamba günü Eğitime destek amaçlı  olarak Fuar Ada Gazinosu’nda geleneksel bahar çayımızı gerçekleştirdik. Yaklaşık 170 misafirimizin katılımıyla hem yıl içinde ev tekstili kursiyerlerimizin yapmış olduğu birçok çeşit elişi ürünler sergilendi ,hem de çay sohbetli ve müzik eşliğinde eğlenceli bir gün geçirildi.
  • 8 - 9 - 10 Mayıs tarihlerinde Escan-tur’un düzenlediği Ankara Ata ‘mızı ziyaret-Beypazarı-Eskişehir kültür gezisine katıldık.32 kişiyle gerçekleşen gezimizde ilk gün önceden planlandığı şekilde Anıtkabir ziyaretimizi yaptık. Ata’mızın kabrine dernek çelengimizi koyduk. Manevi duygularımızın yoğunluğu ile unutamayacağımız anlar yaşadık. Daha sonraki günlerde de Beypazarı ve Eskişehir de oldukça güzel yerler gezildi.
  • 12 Mayısta 39.tekerlekli sandalye bağışını gerçekleştirdik. Bağışcimız Semahat Alıcıgüzel  adına Karabağlar’da oturan 83 yasındaki ihtiyaçlı Vesile Bekmez ‘e sandalyesini teslim ettik.
  • Yıne aynı dönemde 37 tekerlekli sandalyemizi de bağışcımız Erdem Regay adına parastik kalça çıkığı olan ihtiyaçlı Halil Ekemen’e teslim ettik.
  • 14 Mayıs’ta Başkanımız Zübeyde Ana’mızın ölüm yıldönümünde K.yaka daki kabri başında yapılan anma törenine katildi. Orada ayrıca ‘’Zübeyde anneme mektubum var’’isimli yarışmanın ödül töreni de yapıldı.
  • 18 Mayıs’ta 40.tekerlekli sandalye bağışımızı da yaptık. Bağışçı Gülümser Kapcı adına 71 yaşında Manisa huzurevinde kalan Adile Kuru’ya sandalyesini teslim ettik.
  • 23 Mayısta yine 41.tekerlekli sandalyeyi isminin açıklanmasını istemeyen bağışçımız adına 84 yasında Görece ‘de oturan Alzheimer hastalığı olan Ümmü Dönmez ‘e teslim ettik.
  • 30 Mayıs ‘ta da 42.tekerlekli sandalyemizi bağışçimız ve eski yönetim üyesi arkadaşımız Ayşe Aydın adına  Şirinyer de oturan 68 yaşında ve belden aşağısını kaybetmiş ihtiyaçlı kardeşimiz Hafize Dinç’e teslim ettik. Böylelikle bu ay oldukça fazla tekerlekli sandalye teslimimiz ve sevindirdiklerimiz oldu.Tüm bağışçılarımıza sonsuz teşekkürler ederiz.
  • 31 Mayıs Çarşamba günü 2016-2017 döneminin son yönetim toplantımızı yaptık. Ayrıca bu son toplantımızda Ramazan ayı ve bayram sebebiyle öğrencilerimize ve ihtiyaçlı ailelerimize ramazan bağışlarimizi gerçekleştirdik.
Sağlıklı ve huzurlu güzel bir yaz tatili dileyerek ,yeni çalışma dönemimizde buluşmak üzere…Esenlikler…..