• 1 Şubat Çarşamba günü dernek binamızda anneler el ele toplantımızı gerçekleştirdik. Konumuz’’kadın ve depresyon’’, Konuşmacı konuğumuz da psikiyatrist Doç.dr.Cumhur Taş idi.Yetişkin ve özellikle kadın depresyonunun nedenleri, belirtileri ve tedavi yöntemleri ile ilgili oldukça detaylı bilgiler edindik. 35 misafirimizin katıldığı toplantimiz son derece verimliydi.
  • 6 Şubat p.tesi günü Tülay Aktaş Güçbirliği toplantısına başkanımız katıldı. Bu ayki toplantıda 8 mart dünya kadınlar günü etkinlikleri için yapılacak hazırlıklar konusuldu. Ayrıca madde bağımlılığı konusunda  Ege üniversitesınde yeni açılacak Biosensör laboratuarıyla ilgili prof.dr.Hakan Çoşkunol  bilgilendirme yaptı.
  • 13 Şubat’da başkanımız  İzmir barosunun referandumla ilgili konak meydan’ındaki basın açıklamasına katıldılar.
  • 15 Şubat Çarşamba günü bağışcımız Nuran Kara’nın derneğimize bağışladığı çocuk solunum cihazını Behçet Uz çocuk hastanesi vakfı na (Buvak) bağışını gerçekleştirdik.
  • Aynı gün bağışcımız Gülümser Kapcı kardeşimizin derneğimize bağışladığı tekerlekli sandalyeyi ve maddi yardımı teslim aldık.
  • 20 Şubat p.tesi günü Başkan ve Başk.yardımcısı arkadaşlarımız ‘’İzmir’de iyilik var’’projesinin Yaşar üniversitesi rektörlük binasındaki  ödül törenine katıldılar. Projenin yürütülmesine vermiş olduğumuz katkıdan dolayı teşekkür belgemizi almamız  bizlerde büyük mutluluk yarattı.
  • 23 Şubat Perşembe günü Başkanımız ve Başkan yardımcımız  İzmir Barosu’nun referandum bilgilendirme toplantısına katıldılar.
  • 24 Şubat Cuma günü Buca Süleyman Bilgen İlkokulunda ‘’Bana kulak ver benim sesim ol’’isimli çocuğun cinsel istismarını konu alan projemizin 2.etabını gerçekleştirdik.Yoğun veli katılımının olduğu etkinliğimizde Ege üniversitesi çocuk ve ergen psikiyatristliği ana dalından emekli prof.dr.Cahide Aydın ve Av.Bedriye Türk  katılımcılara oldukça değerli bilgiler verdiler. Dernek olarak minik ikramlarımızla süslediğimiz böylesi önemli  bilgilendirme toplantılarımız bizleri de cok mutlu etmektedir.
Bir Işık,Bin Işıktır Çalışma prensibiyle yolumuzun her daım açık olmasını temenni ederiz. Sevgilerimizle...