• 5 Mart pazartesi günü başkanımız Tülay Aktaş Güç Birliği’nin aylık toplantısına katıldı.
  • 7 Mart Çarşamba günü aylık anneler el ele toplantımızı dernek binamızda gerçekleştirdik. Bu ayki konumuz ’’Bağışıklık sistemimiz, bulaşıcı hastalıklar ve enfeksiyonlar’’ idi. Konuşmacı konuğumuz da Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi enfeksiyon hastalıkları klinik şefi Prof.Dr.Şükran Öz idi. Bahar aylarında bağışıklığımızı tetikleyen sebeplerle birlikte tüm bu hastalıkların  nedenleri, belirtileri ve tedavi yolları ile ilgili oldukça verimli bilgiler edindik. Ayrıca Ocak ve Şubat aylarında derneğimize üyelik başvurusunda bulunan ve üyelikleri onaylanan misafirlerimizin kabullerini yaparak rozet ve üyelik kartlarını takdim ettik.
  • 11 Mart’ta dernek yönetim üyesi arkadaşımız Fatma Yavuz’un ağabeyinin cenaze törenine katıldık. Genç yaşta aramızdan ayrılan kardeşimize Allahtan rahmet , ailesine ve Fatma arkadaşımıza baş sağlığı ve sabırlar dileriz.
  • 12 Mart’ta başkanımız ayın 16 sın da derneğimiz yararına gerçekleşmesi planlanan konser için İzmir Çağdaş Yorumcular Türk Müziği Korosu şefi Hayati Çiftçi ‘yi Güzelyalı Kültür Merkezinde ziyaret etti .Koroya mensup yönetim üyesi arkadaşımız Emel Külahçıoğlu ile birlikte en son detaylar irdelendi ve planlamalar tamamlandı.
  • 13 Mart Salı günü Fatma Yavuz arkadaşımızın evine  ağabeyinin vefatı sebebiyle taziye ziyaretine gidildi. Yönetimdeki tüm arkadaşlarımızın katıldığı ziyaret te  bir parça da olsa arkadaşımıza destek olmaya çalıştık.
  • 14 Mart Çarşamba günü başkanımız Türk Kadınlar Konseyi İzmir Şubesi’nin Fuar Tenis kulüp’teki öğlen yemeğine derneğimizi temsilen katıldı.
  • 16 Mart Cuma akşamı Güzelyalı Kültür Merkezinde ,derneğimizin eğitim havuzuna katkı amaçlı ‘’İzmir Çağdaş Yorumcular Türk Müziği Korosu’’nun Şef sn.Hayati Çiftçi yönetiminde gerçekleştirdiği konsere tüm yönetim üyesi arkadaşlarımızla birlikte katıldık. Üyelerimizden de çok fazla katılımın gerçekleştiği bu muhteşem musiki dolu gecede yönetim sekreteri arkadaşımız Emel Külahçıoğlu’da harika solo performansıyla geceye renk kattı. Arkadaşımıza, tüm koro ses ve saz sanatçılarına ve de Sn.Şefleri Hayati Çiftçi beye derneğimize verdikleri destek için buradan bir kez daha sonsuz teşekkürler ederiz.
  • 19 Mart’ta Başkanımız , Türkan Saylan Kültür Merkezinde yapılan Alsancak Koruma ve Güzelleştirme Derneği’nin İzmir’e ve Alsancak’a emek verenler 2018 ödül törenine katıldı. Derneğimizin kurucu üyesi ve eski dönem başkanlarından Sn. Fatma Dayıoğlu’da törende plaket aldı. Kendisini tebrik eder ,başarılarının devamını dileriz.
  • 21 Mart  Çarşamba günü yönetim toplantımızın ardından, yönetim üyesi arkadaşımız Nesrin Sezer’in babasının vefatı sebebiyle kendisine taziye ziyaretine gittik. Arkadaşımıza da tekrar başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.
  •  Aynı gün AÇEV’in anaokulu çocukları ile yapacağı bir proje için kitap ve kırtasiye olarak  üç  yavrumuza  maddi destek verdik. Bu tür destekler veren, veya gönüllü çalışan  yüce yürekli  tüm insanlara bir kez daha şükranlarımızı gönderiyoruz. 
  • 22 Mart Perşembe günü,1985 yılında kurulan derneğimizin ilk üyelerinden olan ve bugünlere gelmemizde maddi manevi desteklerini esirgememiş değerli büyüklerimiz Sevim Özkan, Hüsniye Senemoğlu ve Ayten Sincer’e Karşıyaka’da evlerinde bir vefa ziyareti gerçekleştirdik. Kendilerine birer çiçek ve minik hediyeler götürdük. Duygu dolu anlarla birlikte keyifli sohbetler ederek her biriyle hoşça vakit geçirdik. Hepsine sağlıklı ömürler dileriz.
  • 19 Mart’ta yönetim üyesi arkadaşımız Emel’in annesi Münire hanım’ı da dernekçe evinde ziyaret ettik. Minik hediyelerimizle birlikte orada da keyifli vakit geçirerek teyzemizi de çok mutlu etmiş olduk. Sonraki günde de Güzelbahçe huzur evi ’nde kalmakta olan iki büyüğümüzü aynı şekilde ziyaret ettik. Sevgi ve iyilik her şeyin ilacıdır duygusuyla tüm yaşlılarımızın yaşam motivasyonlarına da katkı sağlamış olduk.
  • 31 Mart - 1 Nisan tarihlerinde Escan-tur’un düzenlediği 1 gece konaklamalı Akyaka-Köyceğiz gezisine dernekçe katıldık. Yaklaşık 40 misafirimizle gerçekleşen gezide muhteşem doğa ile birlikte Akyaka azmak turu ,Güzelköy , Yuvarlak çay gezisi  tam da mevsimi olması sebebiyle oldukça keyifli geçti.
  • Yeni ayda da baharı iyice hissettiğimiz şu günlerde güzel etkinliklerle birlikte olmak dileğiyle…