TÜRK ANNELER DERNEĞİ İZMİR ŞUBESİ MART 2020
AKTİVİTE RAPORU

2 Martta Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği toplantısına katıldık. Güncel konuların ele alındığı toplantı sonunda bir önceki başkanımız Ayşegül Maral yürütme kurulundaki katkılarından dolayı plaket almıştır. Bizde daha önce yapılan törene katılamadığımızdan dolayı Onursal başkanınıza teslim edilen Mavi Bahçe Yönetim Kurulunca verilen plaketi Derneğimiz adına aldık .
4 mart çarşaba günü Y. Kurulu toplantımızı yaptık . Yönetim Kurulu asil üye değişikliği ve görev paylaşımı yapıldı . Aynı gün Anneler elele etkinliğimizde üyelerimizle ve konuklarımızla birlikte olduk. Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniğle derneğimize davet ettiğimiz eğitimci Hatice Tatlı bizlere dünden bugüne kadın sunumuyla ,keman sanatcıcı Arda Şimşekyay ‘da kadın temalı eserleri sundu . Dernek ofis bağışçımız Nuriye Erben , kurucu başkanımız Şenel Aksu ve yitirdiğimiz tüm üyelerimizin anısına lokma döktürdük. Anneler Elelenin çok önemli konuğuda Cumhuriyet dönemi ilk diş hekimlerinden Ayşe Mayda Hanım ‘ın katılımı ve anılarını ve yaşantısından kesitleri bizimle paylaşması son derece gurur vericiydi.
5 marta kermes grubundan arkadaşlarımız fuar stantları için ürün hazırladılar. 6 martta resim ve ney grubu derneğimizde çalışmalarına devam etti . Aynı gün sayman ve başkanımız aylık mali çalışmalar için derneğimide , Yönetim kurulu arkadaşlarımız ve kermes grubundan arkadaşlarımızda fuar alanında stant hazırlama ve teşirinde uğraştılar.
7.8 marta fuar da Büyükşehir Bel. Önderliğinde kurulan stantta bizde ürünlerimizi iki gün boyunca sergiledik . Stantımız çok ilgi gördü üyelerimiz ve yakınları ziyaretimize geldiler. Bize destek olan tüm üye ve misafirlerimize , emeği geçen stant başında görev alan , ürünleri hazırlayan tüm kermes grubu arkadaşlarımıza , yönetim kurulu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.
9 Marta Karşıyaka Şubemizin ev sahipliğinde mayıs ayında yapılacak olan etkinliğimizin planlama ve ayrıntıları için biraraya geldik . Proğram ayrıntıları ve uygulanacak salonu gözden geçirdik . Tüm şubelerin katılım gösterdiği toplantı çok verimli geçti .
11 Martta ülkemizdede corona virüsü vakası görülmesi üzerine alınan önlemler dahilinde bizde dernek olarak çoklu toplantı ve çalışmalarımızı sınırladık . 14 mart tıp bayramını sosyal medya araçlarıyla duyuru ve iyi dileklerimizle kutladık . 18 mart şehitleri anma günün de Mustafa Kemal ATATÜRK VE TÜM ŞEHİTLERİMİZİ MİNNET VE ŞÜKRANLARIMIZLA ANDIK .
Corona vürüs hakkında üyelerimizle doğruluğuna inandığımız bilgileri paylaştık . Sosyal sorumluluk projelerine destek olarak kamu kurumun ihtiyacı olan maskeye derneğimizde 250 maske bağışıyla destek oldu. Tüm üyelerimizi telefonla arıyarak iletişime geçtik , sohbet ettik . Birlik ve beraberliğin güzel bir örneğini sergiledik . Tüm üyelerimizin iyi haberlerini kendilerinden duymak bizim için çok değerli. Mart ayında derneğimize bir yeni üye girişi yapılmıştır .Tüm dünya ile ülkemizinde sosyal , mali , pskolojik olarak yaşamımızı etkileyen sıkıntılı günlerin en kısa zamanda sağlıklı atlatılması dileklerimizle . Y. KURULU.