Mutlu Bir Günün Damlaları Olduk Projemiz 16.01.2016

PROJE SAHİBİ: T.Anneler Derneği İzmir Şubesi

PROJE PAYDAŞI: Çocuklar Geleceğimizdir Derneği

PROJEMİZİN ADI: “Mutlu Bir Günün Damlaları Olduk”

PROJE SORUMLUSU: Emel Külahçıoğlu (II.başkan)-Gönül Eren (Sayman)

KAPSAMI: Çocuklar geleceğimizdir derneğinin bizim ev aktivite merkezinde çeşitli kurslara katılan 50 adet öğrenci ye yeni yıl eğlencesi düzenlemek mutlu bir gün yaşatabilmek.

AMACIMIZ: Maddi imkansızlıklar içindeki geleceğimiz olan çocuklarımıza mutlu bir gün yaşatabilmek, ekip ruhu ile eğlenceli aktivitelerde bulunarak birlikte birşeyler yapabilmenin zevkini aşılamak, birey olarak onlara değer verildiğini hissettirebilmek, sevgi ile yaklaşmak,onlara özgüven aşılamak.

SÜRESİ: 15.12.2015 (Planlama ) ; 01.01.2016-15.01.2016 (Hazırlık Aşaması) 16.01.2016 Cumartesi (Gerçekleştirme ) 11.30-15.00 Arası

Derneğimiz çocuklar geleceğimizdir derneği (sokak çocukları derneği) ile diyoloğa geçilerek 50 öğrenci için yeni yıl  partisi vermek istediğimizi belirttik. 4 yaş ile 14 yaş arası 50 öğrenci  için hazırlıklara başladık. İzmir organizasyon  firması ile   3 palyaço ve müzik sistemleri konusunda anlaştık. El yapımı ikramları y.Kurulu üyesi arkadaşlarımız aralarında paylaşarak hepsi birbirinden lezzetli kek, börek, pasta, kurabiye hazırladılar , meyva suyu aldılar.50 öğrenciye yılbaşı hediyesi olarak bere ve atkı takımı  aldık.Saat 11.30.De başladığımız yeni yıl partimizde palyaçolar çocuklarımız ile türlü etkinlikler yaptılar, oyunlar oynadılar.Çocukların yüzlerine boya ile makyajlar yaptılar. Balon oyunları, ip oyunları, şarkı yarışması, heykel yarışması vb birçok etkinlik yaptılar. Daha sonra  ikramlarımızı sunduk çocuklarımıza…yeni yıl hediyelerini verdik. Onların yüzlerindeki mutluluk ve sevinç görülmeye değerdi. Bizlerde  geleceğimiz olan çocuklarımızı sevindirmenin , paylaşmanın paha biçilemez mutluluğunu yaşadık.
Destek ve katkı sağlayan Y.Kurulu arkadaşlarımıza çok teşekkürler.