TÜRK ANNELER DERNEĞİ İZMİR ŞUBESİ MAYIS AYI (2021 ) AKTİVİTE RAPORU
1mayısta hayatın gerçek emekçileri olan kadınlarımızın ve tüm emekçilerin gününü sosyal medya sayfalarımızdan kutladık . 3 Mayısta Tülay Aktaş G. K. Güçbirliği aylık zoom üzerinden yapılan toplantıya katıldık. 5Mayısta Derneğimizin Anneler Elele toplantısını zoom üzerinden gerçekleştirdik . Konumuz coranoda sistemik ozon,glutatyon, yüksek doz vit. C tedavilerive medikal estetik uygulamaları . Konuğumuz DR. Tuba Kavala idi Üye ve tüm katılımcıların ilgi ile dinlediği zamanın nasıl geçtiğini anlamadığımız, bilgi dolu bu etkinlik konuğu Dr. Tuba hanıma çok teşekkür ediyoruz.9 mayısta anneler gününü kutladık. 10 mayısta pskologlar günü, 12 mayıs hemşirelik haftası , 14 mayıs eczacılık günü, 13 mayısta şeker bayramı mesajları yayınlıyarak özel günleri kutladık. Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramı nedeniyle bayram öncesi bir hafta boyunca burslu öğrencilerimizin bayram mesajlarını içeren videolarını sosyal medya hesaplarımızdan paylaştık . 18Mayısta Eğitim komisyonumuz öncülüğünde burslu öğrencilerimizle birlikte düzenlediğimiz 19 mayıs Atatürkü anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama proğramını zoom üzerinden gerçekleştirdik. Çok anlam ve duygu dolu bu etkinliğimizde öğrencilerimiz günün önemi ile ilgili metinleri sundular , şiirler okudular ,Atanın gençliğe hitabı. Gençliğin Ataya yanıtı seslendirildi . Eğitim Komisyonu başkanımız ve üyelerine, katılım da bulunan, görev alan tüm burslu öğrencilerimize, yönetim kurulu öğrencilerimize ve üyelerimize teşekkür ediyoruz .