TÜRK ANNELER DERNEĞİ İZMİR ŞB
NİSAN 2021 AKTİVİTE RAPORU
5 Nisan pazartesi günü Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar güçbirliği aylık zoom toplantısına katıldık . 7 nisanda Anneler ellele etkinliğimizi bizde zoom üzerinden yaptık . Konuşmacı konuğumuz Prf. Dr. Gökhan Akbulut idi. Kanser ve türleri ile tedavi ve önleme ile ilgili çok değerli bilgi ve paylaşımlarını , görselleri bizimle paylaştığı için çok teşekkür ederiz. 8 nisanda projemiz için toplantı yaptık ve gidiş planlamamızı yaptık . 23 nisan öncesi proje okullarımızı belirleyip iş bölümü yaptık . Üyelerimize ,arkadaşlarımıza duyurularımızı yaptık , aylık muhasebe işlemlerimizi tamamladık . 16 Nisanda üye ve arkadaşlarımızdan gelen ürünleri tasnifleyip yaş gruplarına ayırıp paketledik , eksik kırtasiye malzemeleri ve bayraklarımızıda tamaladık . 19 nisanda saymanımız ve başkanımız hazırlanan paketleri Batman Kozluk Selahaddin Eyyubi İlkokuluna ulaştırılmak üzere gönderdik .
23 nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı öncesi bir hafta boyunca derneğimizin sosyal medyalarından günün anlam ve önemini anlatan metin , görsel ve videolar , fotoğraflar paylaştık . Bayramımızı kutladık. Ay içinde önemli günler hakkında bilgilendirme ve vurgu yaptık . (2 nisan otizim farkındalık günü, 5 nisan çalışan avukatlar günü ,kanserle savaş haftası,6 nisan öldürülen gazeteciler günü,)