• 05 - 26 Aralık  tarihlerinde Yönetim Kurulu toplantısı yaptık.
  • 01 .Aralık.2012 Cumartesi günü  Sn.Balbay ‘ın imza gününe katıldık.
  • 05.Aralık.2012 Çarşamba  günü Anneler el ele Aralık toplantımızda  9 Eylül Üniversitesinden Prof. Dr. Köksal Alptekin i konuk ettik. Konumuz  “depresyon”du. SayınProf. Alptekin Dernek üyelerimize depresyon ve tedavisi hakkında bilgilendirme yaptı.
  • İZKEF-İzmir Valiliği ve Dernekler  Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği   5.Aralık.2012 ile 01.Nisan.2013 tarihleri arasında  haftada 2 gün olarak devam edecek 14 haftalık  STK Akademi eğitimine Derneğimizden II.Başkanımız Ayşegül Maral katılmaktadır.
  • 11.Aralık.2012 Çarşamba günü Sayın  Işılay Saygın tarafından İzmir’deki tüm STK adına davet ettiği Sn .İlmiye Çığ’ ın  Eşrefpaşa Selahattin Akçiçek Salonundaki “ Sümerlerden bu yana Kadın” konulu konferansına tüm yönetim kurulu üyeleri olarak katıldık.
  • 08.Aralık.2012 Cumartesi günü saat 11.00-14.00 arası Dernek binamızda burslu kızlarımız ile manevi annelerinin ve burs verenlerin buluşması vardı.Hasta olan 3 kızımız haricinde hepsi toplantıya katıldılar. Aramıza yeni katılan öğrencilerimiz ile eski  bursiyerlerimizi  tanıştırdık. Toplantıda kahvaltı eşliğinde öğrencilerimiz ve manevi anneleri olan Yönetim kurulu üyeleri kendilerini kısa olarak tanıttılar. Burslu kızlarımızın hedeflerini, ideallerini dinledik. Başkanımız Sabriye Saltuk kızlarımıza hitaben bir konuşma yaptı. Konuşmasında Kadına yönelik şiddete, Kadının seçme ve seçilme hakkına, kadının aile ve toplum içindeki yeri ve önemine değindi. Öğrencilerimizden büyüklere saygı ve görgü kuralları konularını içeren bir proje hazırlamalarını istedik. Bursiyerlerimize Dernek 2013 yılı ajandalarımızı ve kendilerine manevi annelerinin aldığı küçük yılbaşı hediyelerini verdik. Onlarla bol bol fotoğraf çektirdik.23.Aralık.2012 de  saat 9.30 da Menemen Kubilay’ı anma törenlerine hep birlikte katılmak için buluşmak üzere vedalaştık.Hepsi birbirinden güzel ve akıllı kızlarımız bizler için birer pırlanta….
  • 19.Aralık.2012  Çarşamba günü Küçükyalı  “İLKADRESİM” restaurant ta  saat 13.00-17.00 arası  fasıllı Yeni yılı kutlama partimiz vardı. Yılbaşı yemeğinde Derneğimize yeni katılan üyelerimizin üye kabul törenini yaptık. Derneğimizde 10 yılını dolduran üyelerimize 10.yıl dernek rozetleri verildi.
  • Genel kurul çalışmalarına başladık.
  • 23.12.2012 de Burslu kızlarımız ile birlikte Menemen e  giderek, Cumhuriyet şehidimiz Kubilay ı anma  törenine katıldık. Duygu yüklü bir gün yaşadık.
  • 27.12.2012 tarihinde Derneğimiz üyelerinden Sevil Demirel  annesi için aldığı ama çok az kullandıkları tekerlekli sandalyeyi Y.kurulu üyemiz Figan Maral ın aracılığı ile derneğimize bağışlamıştır. Bağış olarak alınan tekerlekli sandalye Y.kurulu üyemiz Ayşe Aydın ın yakından tanıdığı ihtiyaç sahibi ve engelli genç kızımıza bizzat evine gidilerek teslim edilmiştir. Engelli genç  kızımızın  ve annesinin mutluluğu görülmeye değerdi.
  • 31.12.2012 de Üyelerimizin yeni yılını Sms mesajı ile kutladık.