• 07-14 -21-28 Aralık da  Yönetim kurulu toplantıları yaptık.
  • 05.Aralık.2011 de Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkını verilişinin 77.yıldönümü  için Cumhuriyet   meydanı Atatürk Anıtına çelenk konuldu. Konak Belediyesinin  Türkan Saylan Kültür Merkezindeki etkinlik ve kokteyl ine Başkanımız Sabriye Saltuk katıldılar.
  • Burslu öğrencilerimizden Seyhan Alkan ın Buca Eğitim Fakültesi resim Bölümünde 1 hafta süre ile resim sergisi vardı.
  • 07-Aralık .2011  de Anneler el ele toplantısı yaptık. Konumuz “ binaların depreme dayanıklılığı hakkında bilgilendirme” Konuğumuz: Bayraklı Belediyesi Fizik Müh. Tuncay Kemal Altundağ dı.Dernek binamızdaki toplantımıza  davet edilen Konak Belediyesine bağlı Kadın muhtarlardan katılan  Konak Saygı Mahallesi Muhtarı Fatma Öztürk ‘e teşekkür ederiz..
  • Konak Belediyesinin  “Engellilerin yerinde tespiti “ projesine ankatör düzeyinde destek verilmesi için Derneğimiz adına  Hülya Özdemir ve Dilek Kocaman görevlendirildi.
  • Burslu öğrencilerimizden Hatice Kabil yağlı boya tablosu ile  Güzelyalı Kültür Merkezinde 4.Egeart resim yarışmasına katıldı.
  • 21 aralık.2011 de üyelerimiz ile   yeni yıl yemeğinde buluştuk.İncir altı Körfez Restaurant taki yılbaşı yemeğimizde Üyelerimizden  Nuran Özdemir , Müesser Düzdemir, Semahat  Alıcıgüzel  ve Ferhan Elakaş e bu yılki her aktiviteye katıldıkları için teşekkür edilerek Derneğimizin gümüş rozeti hediye edildi.
  • 24 Aralık.2011 Cumartesi  Burs verenler, Manevi anneler ve Burslu kızlarımız ile Dernek binamızda yılbaşı kutlaması yaptık.Aramıza bu yıl katılan yeni öğrencilerimizi tanıdık.Kızlarıma yılbaşı hediyeleri verdik.Onların etkinliklerinden söz ettik.Ayrıca burslu kızlarımıza saat 13.00-15.00 arası Konak Belediyesi desteği ile İlk –acil yardım eğitimi verildi.
  • Y.kurulu Yedek üyemiz Berrin Güvenç in  arkadaşı Sevinç Küçüker ;  Derneğimize kendi ördüğü dantel büyük masa örtüsünü  hediye etti. Kendisine çok teşekkür ederiz.