• 3  Aralık cumartesi günü İzmir’de iyilik var projesinin uygulama aşamasını Cumhuriyet meydanındaki  gösteriyle  tamamladık. Gönüllü  Stk üyelerinden  ve İzmir’in gönüllülerinden oluşan pek çok kişinin oluşturduğu topluluk çok güzel bir kalp figürü oluşturdu ve sonrasında konser ve ikramlarla etkinlik son buldu.
  • 5 Aralık Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluslar Güç Birliği’nin toplantısına başkanımız katıldı.
  • 7 Aralık anneler elele toplantımızda Diyabet ve sağlıklı beslenme konusunda Çiğli Bölge Devlet Hastanesinden Endokrinoloji uzmanı Devrim Dölek Çetinkaya ,Diyetisyen Emre Ongan, diyabet hemşiresi   Demet Kılıç konuklarımız idi.Diyabetin sebebi ,önlenmesi tedavisi ve dikkat edilmesiyle ilgili konularda detaylı bilgilendirmeler yapıldı.30 kişinin katılımıyla gerçekleşen toplantımız çok verimli geçti.
  • 6 Aralık Salı günü ‘’kadın liderlik ‘’kursumuzun 3.dersini yaptık. Derslerimiz son derece verimli geçmekte. Özellikle toplumsal cinsiyet eşitliği ,kadın özgüven ve öz benlik gelişimi ,kadının ailede ve toplumda örgütleme ve organizasyon becerilerinin geliştirilmesi konularında bilgilendirmeler yapıldı.
  • 8 - 10 Aralık’da  Escan-tur’un düzenlediği  Konya –Mevlana  Şebi-Aruz  kültür gezisine katıldık.32 arkadaşımızın katıldığı gezide  Akşehir  Nasretttin hoca  ‘da ziyaret edildi.
  • 16 Aralık Cuma günü Çocuklar Geleceğimizdir Derneği’nın ‘’Bizim ev ‘’aktivite merkezinde ‘’Bana kulak ver ,benim sesim ol’’isimli eğitim projemizin ilk etabını gerçekleştirdik. Yaklaşık 40 velinin katılımıyla gerçekleşen eğitim toplantısında özellikle çocuk istismarı konusunda İzmir barosu avukatlarından  Av .Bedriye Kurtulmuş ve Ege Üniversitesi çocuk ve ergen psikiyatrisi ana bilim dalından Prof .Dr.Cahide Aydın interaktif bir sunum yaptılar.Son derece yararlı geçen projemiz daha sonraki aylarda da devam edecek.
  • 19 Aralık’da Başkanımız ve  Av.Bedriye Kurtulmuş, İzmir Emniyet md.yardımcısı  İsmail Akıntürk’ ü ‘’Bağımlılık’’konulu yeni bir  eğitim projesiyle ilgili olarak ziyaret ettiler.Önceki etkinliğimizden aldığımız geri dönüşlerle ihtiyaç hissedilen bu  konuyla ilgili olarak İzmir Emniyetinden aldığımız destek ve özveri için sonsuz teşekkürler ederiz.
  • 20 Aralık Salı günü kadın liderlik kursumuzun 5.dersini yaptık.
  • Yine aynı şekilde 27 Aralık Salı günü de aynı kursumuzun 6.dersini gerçekleştirdik .Ayrıca resim ve ev tekstili kurslarımız da ay içerisinde her Perşembe ve Cuma günleri  muntazam olarak devam etmektedir.
  • Acısıyla, tatlısıyla bir yılımızı daha geride bıraktık.Dernek olarak çok çalıştık,değerli ve başarılı projelere imza attık. 2017 yılının da sağlık ve güzelliklerle geçmesinin yanı sıra tüm Dünya’ya ve güzel ülkemize Barış, dostluk ,kardeşlik getirmesini  candan temenni ederiz.