- EKİM 2018 AKTİVİTELERİMİZ -

-Başkanımız Ayşegül Maral 1 Ekim Pazartesi günü T.Aktaş güçbirliği’nin aylık toplantısına katıldı.
-5 Ekim -13 Ekim tarihleri arasında derneğimiz Eğitim destek havuzumuza katkı amacı ile Escan –tur tarafından düzenlenen büyük İtalya turuna katıldı. 34 kişi ile gerçekleştirilen 9 günlük bu harika gezide Yunanistan ‘dan giriş yapılarak Selanik gezildi daha sonra Bari limanı’ndan hareketle birer gece konaklamalı Napoli,
Roma,Floransa gezildi oradan da Slovenya’ya geçilerek Bulgaristan üzerinden geri dönüş yapıldı.Buram buram kültür ve doğa ile iç içe geçirdiğimiz bu güzel geziyi sağlıkla tamamladık.
-24 Ekim günü kurucu başkanımız Şenel Aksu’nun ölüm yıldönümü sebebiyle Toros mahallesindeki parkta düzenlenen 5.GELENEKSEL ŞENEL AKSU KOŞUSU ödül törenine başkanımız ve yardımcısı arkadaşlarımız katıldılar. Daha sonra da Konak Belediyesi’nin Zeytinlik semt merkezinde açtığı çocuk kütüphanesini ve bilim müzesi ziyaretlerinde bulunduk.
-Kermes grubumuz 2018-2019 dönemi çalışmalarına başladı. Kendilerine kolaylıklar ve başarılar diliyoruz.
-12.Ege Kadın buluşmalarının bu dönemki toplantısı Afyonkarahisar ‘da gercekleştirildi.27-28 Ekim’de yapılan toplantıya dernek başkanımız Ayşegül Maral katıldı. Kadına şiddet ve kadın haklarıyla ilgili yoğunluklu çalışma yapıldı.
-28 Ekim akşamı‘’KURTULUŞTAN –KURULUŞA’’ “zamansız kadınlar” isimli Cumhuriyet dönemi önemli işler başarmış ve isimlerini tarihe yazdırmış kadınlarımızın o dönemki kıyafetlerle canlandırıldığı ve 2.si Mavi bahçe alışveriş merkezinde gerçekleşen defileye dernek olarak katkı koyduk.Dernek yönetiminde görevli arkadaşımız Atiye Özduman’ın eski milli yüzücümüz ve mimar olan ve daha birçok konuda başarılara imza atan LEYLA ASIM’ı canlandırdığı defilede oldukça duygulu anlar yasadık.
-29 Ekim’de Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95.yıldönümü sebebiyle Cumhuriyet meydanı’nda yapılan resmi geçit törenine yönetim kurulu üyelerimiz ve 26 öğrencimizle birlikte katıldık.Son derece duygu yüklü güzelliklerle dolu tören sonrası öğrencilerimiz tanışma ve kaynaşma amaçli bir sohbet toplantısı yaptılar.Böylelikle Ekim ayını da sonlandırdık.Nice güzel çalışmalara…..