• 05-12-19-26 Ocak tarihlerinde Yönetim Kurulu toplantıları yaptık.
  • 05.Ocak 2011 Anneler El ele toplantımızın konuk konuşmacısı  Sosyal Hizmet  Uzmanı  Rana  Dayıoğlu  idi. “Sosyal Hizmet Projeleri ve Gönüllülük” konusunu irdeledik.
  • 14.Ocak Zübeyde Anamızın ölüm yıldönümünde  kabri başında yapılan  törene Derneğimizi temsilen Başkanımız Sabriye Saltuk katılmıştır.
  • 17.Ocak 2011 de Hijyen Projemiz paydaşları ile Dernek binamızda toplantı yaptık.
  • 20.Ocak 2011 tarihinde  “ HOŞGELDİN 2011 “ öğle yemeği düzenledik.Tüm üyelerimiz ve yakınları hep birlikteydik.K.yaka İş Bankası Lokalinde düzenlediğimiz yemekte yeni üye kabullerimizi yaptık.Tüm aktivitelerimize katılan 2 üyemize teşekkür edilerek,  kendilerine Derneğimizin  rozeti armağan edildi.Devamlı burs veren üyelerimizin adları okunarak kendilerine bu konuda gösterdikleri  hassasiyet için teşekkür edildi.Piyanist eşliğinde çalınan müzik ile tüm davetliler coştu.
  • 20.Ocak.2011 de  Konak Kent Konseyi Genel Kuruluna   Derneğimiz adına Sekreterimiz Emel Külahçıoğlu katılmıştır.
  • 25.Ocak.2011 İzmir Kent Konseyi toplantısında Derneğimizi  Başkanımız Sabriye Saltuk temsil etmiştir.
  • 26.Ocak.2011 tarihinde   Dr.Zühtü Benli  “Çocuk Anneler “ le ilgili projesinin Yönetim kurulu başkan ve üyelerimize  Dernek binamızda sunumunu yaptı.
  • 31.Ocak 2011 pazartesi günü İKKB toplantısında derneğimizi   II.Başkanımız Ayşegül Maral temsil etmiştir.