• 2 Mayıs Çarşamba günü yönetim toplantımızın ardından II.başkanımız Nejla Bayman Karasu Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi  çocuk onkoloji bölümüne bağışlayacağımız cihazla ilgili detayları ve bağış organizesiyle ilgili görüşmeleri bölüm yetkilileriyle gerçekleştirdi.
  • 4 Mayıs Cuma günü derneğimizin en eski  ve yıllardır katkılarını devam ettiren üyelerinden Berrin Güvenç hanımefendiyi  evinde ziyarete gittik.Hoş sohbetli ,eski dernek anılarının tazelendiği ve memnuniyetle dolu güzel bir ziyaret oldu.
  • 7 Mayıs pazartesi günü başkanımız T.Aktaş Güç Birliği ‘nin aylık toplantısına katıldı.
  • 8 Mayıs Salı günü kermes grubu arkadaşlarımız ertesi gün yapılacak bahar çayımız ve kermesimiz için dernekte hummalı bir çalışma yürüttüler.Son hazırlıkları tamamladılar.
  • 9 Mayıs Çarşamba günü Fuar Ada gazinosunda geleneksel bahar çayımızı gerçekleştirdik.170 misafirimizin katıldığı etkinliğimizde yıl içinde el sanatları kursiyerilerimizin yaptığı tekstil ürünlerinin sergilenmesinin yanı sıra yeni üye kabullerimizi de gerçekleştirdik.Yoğun katılımlı ve eğlenceli geçen etkinliğimiz için misafirlerimize sonsuz teşekkürler ederiz.
  • 11 Mayıs günü başkan ve yardımcısı arkadaşlarımız ,Tepecik hastanesi çocuk onkoloji bölümüne yapacağımız cihaz bağışı için satıcı firma yetkilileri ile detaylı görüşmeyi tamamladılar.
  • 14 Mayıs Pazartesi günü, derneğimiz son derece önemli ve anlamlı bir bağışa imza attı.Günlerdir görüşmelerini sürdürdüğümüz ve ihtiyaç analizlerini yaptığımız çalışmaların sonucunda  Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi  çocuk onkolojisi bölümüne 4 adet hasta başı izleme monitörü bağışımızı gerçekleştirdik.Yönetim üyesi arkadaşlarımızın da çoğunun katıldığı bu güzel anları hastanede bölüm yetkilisi doktorumuzla birlikte  yaşadık.Bizler tüm çocuklarımız gülsün ,eğlensin ve hayat boyu başarıları ve güzel fırsatları daim olsun istiyoruz.Yavrularımıza acil şifalar dileriz.Umarız onların bu sıkıntılı yolculuklarına bir nebze de olsa olumlu katkımız olmuştur.
  • 21 Mayıs P.tesi günü Türkan Saylan Kültür Merkezinde yıl sonu resim sergimizin açılışını gerçekleştirdik.5 gün boyunca açık kalan sergimizde yıl içinde oldukça emekle çalışan resim kursiyerlerimizin muhteşem eserleri sergilendi.Başta öğretmenleri ve yönetim üyesi arkadaşımız Hüsniye Erol olmak üzere tüm arkadaşlarımızın emeklerine sağlık.Aynı günün akşamı başkanımız ,‘’Çocuklar geleceğimizdir ‘’Derneği’nin  Anemon otel’deki iftar yemeğine derneğimizi temsilen katıldı.
  • 22 Mayıs  günü, daha öncesinde sonlanan fotoğrafçılık kursu öğretmeni Zeynel bey’e teşekkür belgesini takdim ettik.Ayrıca yönetim üyesi arkadaşımız Fatma Yavuz’un vefat eden dayısı için de taziye mesajı ile birlikte çelenk gönderdik.
  • 24 Mayıs günü dernek saymanı arkadaşımız Hülya isbir’in vefat eden ağabeyi’nin cenazesine  katıldık.Dernek adına gönderilen çelenk ile birlikte arkadaşlarımız taziyelerimizi ilettiler.Tekrar başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.
  • 25 Mayıs Cuma günü başkan ve sekreter arkadaşımız , uzun yıllardır üyemiz ve önceki dönem başkanımız olan Sabriye Saltuk hanımefendiye, kardeşinin ani vefatı sebebiyle taziye ziyaretinde bulundular.Aileye tekrar başsağlığı  ve sabırlar diliyoruz.
  • 30 Mayıs Çarşamba günü çalışma dönemimizin son yönetim toplantısını gerçekleştirdik. Yıllık genel çalışma değerlendirmelerimizin ardından derneğe davet ettiğimiz bursiyer öğrencilerimize ve ihtiyaçlı ailelerimize bayram harçlıklarını verdik.Birbirimize iyi tatiller ve mutlu ,umutlu bayram dileklerimizle birlikte 2017-2018 çalışma dönemimizi de tamamlamış olduk.
  • Böylesi güzel çalışmalar,anlamlı projeler ve yapılan maddi, manevi katkılarla bir dönemi daha geride bırakırken  tüm arkadaşlarımıza ,değerli üyelerimize, güzel yürekli bağışçılarımıza ve öğrencilerimize mutlu ve sağlıklı bir yaz tatili dilerken, 19 Eylül de başlıyacak yeni dönemimize kadar kalın sağlıcakla diyoruz….SEVGİLERİMİZLE…