• 2-3 Mayıs 2015 tarihleri arasında Aydın ilinde yapılan 9.Ege Kadın Buluşmasına Derneğimizi temsilen Başkanımız Ayşegül Maral katılmıştır.
  • 4 Mayıs 2015 tarihlinde Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güç Birliği toplantısına Derneğimiz adına Başkanımız Ayşegül Maral katılmıştır.
  • 06 Mayıs 2015 Çarşamba günü  Fuar Ada Gazinosunda Derneğimizin geleneksel Bahar çayını gerçekleştirdik. Katılımın  yüksek olduğu bahar çayımızda Derneğimizin Ev Dek.Kursiyerlerinin bir yıl boyunda emek verdiği değerli ürünlerin sergi ve satışını gerçekleştirdik. Yeni  Üyelerimizin kabulunü ve rozet takım törenini yaptık.Derneğimizin Halk oyunları kursiyerlerinin hazırladığı Ege Bölgesine ait 4 oyunu misafirlerimize sunduk.
  • 8 Mayıs  2015 tarihinde  “ Çocuğuma bilgi ve sevgi ile uzanıyorum” projemizin Buca 30.Ağustos İlköğretim Okulundaki   4.etabını  gerçekleştirdik.
  • 11.Mayıs.2015 tarihinde  Derneğimizin Resim Kursiyerlerinin 1 yıl boyunca ürettiği tabloların sergilemesini  ve kokteylimizi  EBSO da gerçekleştirdik. Sergimiz 1 hafta boyunca  ziyaretçilere sunuldu.
  • 13-15 Mayıs 2015 tarihleri arasında Escan Tours ‘un düzenlediği Fethiye-Kaş-Kalkan kültür gezisine katıldık. 2 otobüs   katıldığımız gezimiz keyifliydi.
  • 16 Mayıs 2015 de  Başkan Yardımcımız Emel Külahçıoğlu arkadaşımızın oğlu Emre evlendi. Arkadaşımızın bu mutlu gününde y.kurulu olarak yanındaydık.
  • Burs verdiğimiz öğrencilerimiz ile Kordon da  kahvaltı  da buluştuk. Birlikte güzel bir gün geçirdik.
  • 25.Mayıs.2015 tarihinde Y.kurulu üyesi  arkadaşımız Hüsniye Erol ‘un Buca Şirinyer Kadın Aktivite merkezinde hocalığını yaptığı  Ahşap boyama kursunun sergisine katıldık.
  • 27.Mayıs.2015 de Y.kurulu olarak Kordon da yeniden açılan Atatürk Müzesini  ziyaret ettik.
  • 27.Mayıs .2015 de  Behçet Uz Çocuk Hastanesine Phılıps Respironies Marka E 70 Model Bronşial Sekresyon temizleme cihazı bağışlama kararı aldık.