• 10-17-30 ekim tarihlerinde Yönetim Kurulu toplantısı yaptık.
  • İzmir Valiliğine yürütülen  5.si ilimizde gerçekleştirilen  “Konuşan Kitap Şenliği” ne  Derneğimiz adına  II.başkanımız Ayşegül Maral-Saymanımız Gönül Eren-Sekreterimiz Emel Külahçıoğlu katıldı.Adnan Saygun Sanat merkezinde İzmir Valiliğince düzenlenen konuşan kitap şenliğinde Tayfun Talipoğlu nun sunuculuk yaptı. Şenlikte Aylin Akar/çocuk hikayeleri yazarı ; Ziya Baran / NLP uzmanı ; İskender Pala /yazar ; Canan Tan /yazar ; Tan Sağtürk/balet okumanın önemi, üzerine 15 er dakikalık söyleşi de bulundular. Devlet Opera ve Bale sanatçıları İzmir in güzel türkülerini seslendirdiler.
  • En büyük Bayramımız olan 29.Ekim Cumhuriyet Bayramı için Tüm Sivil Toplum Örgütlerine, T.Anneler Derneği Genel Başkan ve  Şubelerine Tebrik kartı gönderildi.
  • 17.10.2012 tarihinde dernek binamızda   Etkin Performans-Salih Yetkin ve  Psikoloj Nazlı Berkin tarafından Yönetim Kurulu üyelerimiz ve burs verdiğimiz öğrencilerimize bio feedbeek ve nöro feedbeek  eğitimi verildi.
  • 18.10.2012 de İzmir Devlet Tiyatrosunda ; her yıl yapmayı planladığımız Şenel Aksu Tek perdelik tiyatro oyunu yazma yarışmasının içeriğini, şartnamesini oluşturma ve jüri üyelerinin tespiti konusunda toplantı yapıldı. Toplantıya İzmir Tiyatro md. Sn.Hülya Savaş ve dramaturg Füsun…… ile Derneğimizden Başkanımız Sabriye Saltuk, Ayşegül Maral ve Emel Külahçıoğlu katıldı.Toplantı sonucu oluşturulan şartname tüm sivil toplum örgütlerine, üniversitelere, basına gönderildi.
  • 22.Ekim.2012 de Kurucu Başkanımız Sn.Şenel Aksunun ölümünün 7.yılı nedeniyle Gültepedeki adını taşıyan parkta büst yanında toplandık. Büstüne çelenk koyduk. Dernek adına Başkanımız Sabriye Saltuk, Fatoş Dayıoğlu, Konak Beld.Başkanı Sn. Hakan Tartan,Şenel Aksu ailesi adına eşi Avni Aksu ve Sn. Işılay Saygın bir konuşma yaptılar. Gelen konuklarımıza lokma ve içecek dağıtıldı.
  • 29.Ekim.2012 tarihinde Cumhuriyetimizin 89.yıl dönümünü kutladık. Dernek Yönetimi, üyeler ve burslu kızlarımızdan oluşan bir grup ile saat 10.30 daki Cumhuriyet Bayramı yürüyüş kortejine katıldık. Daha sonra aynı gün saat 15.00 deki Sivil toplum örgütlerinin düzenlediği cumhuriyet kutlamasına katıldık.