• 02.Mart.2015 de Tülay  Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği’nin Mart ayı toplantısına Başkanımız Ayşegül Maral katılmıştır. Toplantıda 2 konu ve 2 konuk vardı. “Herşeye rağmen etik” “Farkındalık-Bilinçlenme” E.Ü.Doç.Dr.Çağatay Üstün.  Ve “ Stres ile başa çıkma “ egzersizleri.
  • 05.Mart.2015 de Türkan Saylan Kültür Merkezinde İKKB ve E.Ünv. nin birlikte düzenlediği “ GÜNDEMDE KADIN VAR “ paneline Derneğimizi temsilen Başkanımız Ayşegül Maral katılmıştır.
  • 6 Mart 2015 tarihinde ( 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri çerçevesinde)Selahattin Akçiçek Kültür Merkezinde Derneğimizin bu yıl 3.sünü düzenlediği Şenel Aksu tek perdelik tiyatro oyunu yazma yarışmamızın ödül törenini ve "Son İstasyon" adlı 3.lük ödülü alan eserin tiyatro gösterimini gerçekleştirdik. Etkinliğimize katılan tüm misafirlerimize sonsuz teşekkürler... Bizi onurlandırdılar."Son istasyon" tiyatro oyunumuzda rol alan arkadaşlarımız Emel Külahçıoğlu, Nalan Özarslan, Gönül Eren,Serpil Ancil,Belgin Üncü, Aşina Seyhun a çok teşekkür ederiz. Harika ve anlamlı bir oyun çıkardılar. Yönetmenlerimiz Erman Erbek ve Tilbe Taşlıya sabır ve özverili destekleri için çok teşekkür ederiz.
  • 18-25 mart Yaşlılar Haftası etkinliği olarak 6.3.2015 tarihindeki Ş.Aksu tek perdelik tiyatro oyunu yazma yarışması ödül törenimize ve tiyatro gösterimimize Basın Sitesi Huzur evi Sakinleri, Nebahat Dolman Huzur evi Sakinleri, Narlıdere Huzur evi sakinleri, Karabağlar Dr. Kemal Tarım Huzur evi sakinlerinden büyüklerimizi davet ettik. Buca S.Bilgen İ.Ö.Okulundan 4.sınıflardaki öğrencilerden bu büyüklerimize Atatürk temalı kartpostallar ile duygularını yazmalarını istedik. Atatürk  resimli kartpostalları gelen büyüklerimize armağan ettik. Yazılan duygu yüklü kartpostallardan sevgili büyüklerimiz çok mutlu oldular.
  • 09.Mart.2015 de Uluslararası Kadın Dayanışma Derneği ve T.Kadınlar Konseyi İzmir şubesinin birlikte düzenledikleri Ege Palas otelindeki “Cumhuriyet Dönemi şapkaları etkinliği ile Kastamonu Şapka Müzesinden getirilen 85 şapka sergisine  ve 100.yıl olgunlaşma öğrencilerinin hazırladığı ve  mankenliğini yaptığı Cumhuriyet Şapkaları defilesine  Derneğimizi temsilen Başkanımız Ayşegül Maral katılmıştır.
  • 10.Mart.2015 de İzmir Kukla Festivali kapsamındaki gösterilerden T.Fikret  Lisesindeki kukla gösterisine N.Salih İşgören Meslek Lisesinden 100 öğrenciyi götürdük.
  • 16.Mart.2015 de Derneğimizin 2014 yılı beyannamesini düzenleyip  İl Dernekler Müdürlüğüne ve Genel Merkezimize gönderdik.
  • 17.Mart.2015 de Y.Kurulu  üyelerimiz ve dernek üyelerimizden oluşan 15 kişilik bir grupla Aliağa Kapalı Cezaevi Kadınlar Hapishanesini  ziyaret ettik. D.E.Ünv.Buca Eğit.Fak.Yrd.Doç. Dr. Hadiye Küçükkaragöz’ün desteği ile kadın mahkumlara iletişim konusunda sunum yaptık.Ardından Ş .Aksu Tiyatro 2013 tiyatro yarışmasında ödül alan “SIĞINAMAYANLAR” adlı tiyatro oyunumuzu okuma tiyatrosu(dernek Y.Kurulu üyelerimizden oluşan tiyatro ekibimiz ile)  şeklinde  sunduk. Bu ziyaretimiz ile Dünya Kadınlar günü  kutlamalarında kader mahkumu olan kadınlarımızın da  yanında olduğumuzu belirtmek istedik.
  • 18-19 Mart.2015 tarihleri arasında Shino Tours’un düzenlediği  1 gece yatılı Kazdağları Kültür Gezisine katıldık. Bizim ile birlikte kültür gezisine katılan  üyelerimize  teşekkür ederiz.
  • 20.Mart.2015 tarihinde  “ÇOCUĞUMA BİLGİ VE SEVGİ İLE UZANIYORUM” Projemizin 2. Okulu 30 Ağustos İ.Ö.okulundaydık. 30 Ağustos İlköğretim Okulunda ( 20.3.2015-10.5.2015 tarihleri arasında 4 etaptan oluşacak) projemizin  ilk etabımızı gerçekleştirdik. 30 kişilik veliden oluşan kapalı  gruba ergen çocuğu ile kuracağı iletişim hakkında interaktif bir  bilgilendirme eğitimi verdik. Bu okulda gerçekleştireceğimiz 2.etabımız 10 nisanda.
  • Mart ayı içinde Y.Kurulu üyemiz Figan Maral katarakt ameliyatı, Geçmiş dönem başkanımız Sabriye Saltuk ’un eşi Sunda Saltuk diz ameliyatı olmuştur. Kendilerine  Ege Orman Vakfından geçmiş olsun kartlarımızı gönderdik.Şifalar diliyoruz.