• 3 Nisan Pazar günü Başkanımız Ayşegül Maral 14-15 Mayıs’ da Uşak ‘ta yapılacak olan ‘’Ege Kadın Buluşmaları Genel Toplantısı ‘’için hazırlık yapmak üzere Uşak Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine gitti. Diğer STK’ lar ile birlikte yapılacak toplantının ayrıntıları üzerinde çalışıldı.
  • 4 Nisan Pazartesi günü Başkan ve yardımcısı T.Aktaş Güçbirliği’ nin Nisan ayı toplantısına katıldılar. Toplantıda evde sağlık hizmetleri konusunda Dr. Filiz Paylı görsel sunum yaptı. Ayrıca Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği başkanı Prof.Dr. Kemal Koçabaş köy enstitüleri hakkında bilgilendirme yaptı.
  • 6 Nisan Çarşamba günü Anneler Elele toplantımızı Kordon Şamdan restaurant’ da öğle yemeği organizasyonuyla gerçekleştirdik. 122 misafirimizin katıldığı yemekte Amerikan Kültür Koleji öğrencisi bir kızımız minik bir gitar dinletisi sundu. Ayrıca yeni üye kabullerimizi de gerçekleştirip rozet ve üyelik kartlarını takdim ettik.
  • 8 Nisan günü yönetim kurulu üyemiz Hacer Aktaş’ın da üyesi olduğu İZFAK(GÖLGELERİN EFENDİSİ) isimli fotoğraf sergisine yönetim kurulu olarak katıldık. -12 Nisan Salı günü başkanımız Dev Ajans Erhan Gölbey’in davetlisi olarak ‘’AĞIR MUHABBET’’ isimli tiyatro oyununa derneğimizi temsilen katıldı.
  • 13 Nisan Salı günü bağışçılarımızdan gelen 2 adet tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine teslim ettik.1.sandalyemiz Yaşar Ala tarafından bağışlandı ve Altındağ da oturan 63 yaşındaki felçli kardeşimiz Salih Arda ‘ya teslim edildi. Bağışçımız Nurettin Elverir’in bağışladığı 2.sandalyemiz de 1972 doğumlu Çiğli’de oturan Mevlude Toker ‘e evinde teslim edilmiştir. Bu teslimatları her daim titizlikle gerçekleştiren yüce gönüllü arkadaşlarımız Ayşe Aydın ve Figan Maral’a sonsuz teşekkür ederiz.
  • 18 Nisan Pazartesi günü Tülay Aktaş Güçbirliği korusu fidan dikim töreni için Torbalı’ya gidildi. Derneğimizden de geniş bir katılımın olduğu bu etkinlikte 1000 adet fidan dikimi yapıldı ve ayrıca Key-Özgörkey özel araba müzesi gezildi. Toplam 28 kişinin katıldığı bu etkinlik öğle yemeği ile tamamlandı.
  • 22 Nisan Cuma akşamı yönetim kurulu olarak Sahne tozu tiyatrosunda gösterimde olan (oyun karıştı)isimli tiyatro oyunu izlemeye gidildi.
  • 25 Nisan Çarşamba günü Göztepe Soroptimist Derneği’nin İzmir Palastaki kermesine yönetim ekibinden 5 arkadaş katıldı. Aynı gün kermes’den çıktıkdan sonra da derneğimize giderek kermes çalışmalarına destek verdik. Böylelikle Nisan ayını da kapattık. Önümüzdeki ayda da güzel çalışmalar yapmak dileğiyle…