• 29 Mayıs ‘da yönetim grubu olarak Arma Cafe’ye kahvaltıya gidildi.
  • 29 Mayıs’da 9 yaşında lösemi hastası Gizem Yalçıntaş isimli kızımız derneğimizin organize ettiği bağışçılar,Esin-Yusuf Toyran tarafından giydirildi.Başkanımız Ayşegül Maral ,Emel Külahçıoğlu,ve Gönül Eren eşliğinde kızımızı sevindirdik.
  • 29 Mayıs’da Selahattin Akçiçek Kültür Merkezinde Konak Halk Eğitim merkezinin fotoğraf sergisine katıldık.(Filiz Arslan,Gönül Eren,Necla Bayman,Jale Arıca ,Ayşegül Maral)
  • 30 Mayıs’da Güner  Akkese’nin bağışladığı ayıcıklar ve oyuncaklar Behçet Uz çocuk hastanesi vakfı sorumlusu Özlem Hanım’a dernekte teslim edildi.
  • 31 Mayıs’da  Ankara ‘da Genel Merkezin Genel Kurul toplantısına başkanımız ,başkan yardımcımız ve onursal başkanımız Fatoş Dayıoğlu katıldılar.Aynı akşam genel merkezin organize ettiği yemeğe de katılındı.
  • 01 Haziran’da yine Ankara’da Anıtkabir ve müzeler gezilerek çelenk sunumu yapıldı.
  • 03 Haziran’da Tıp fakültesinde okuyan öğrencimiz Şengül Aydın’a   kitap desteği sağlandı.
  • 26 haziranda T.A.D Trabzon şube başkanı Ziynet hn.ın oğlunun düğünü için tebrik telgrafı gönderildi.
  • Derneğimiz 28 Haziran da  9 Eylül üniversitesi  z proje yarışması için maddi destekte bulundu.
  • 29 Haziran ‘da üyemiz Sinem Güç’ün oğlunun Çeşme Ontur otel deki düğününe kutlama  telgrafı gönderildi.
  • 26 Temmuz ‘da il dernekler md.lüğü  ile yetim-der ‘in ortaklaşa düzenlediği iftar yemeğine derneğimiz adına başkan yardımcımız Emel Külahçıoğlu ve eşi katıldı.
  • Temmuz ayında yönetim üyesi arkadaşımız Figan Maral bay-pas ameliyatı oldu. Kendisine Ege orman vakfından geçmiş olsun kartı gönderildi.
  • 05 Ağustos ‘da üyelerimizden  Seray Durgun eski gazete satışından elde ettiği geliri derneğimize bağışladı.(Yedek yönetim üyemiz Ayla Kutlu aracılığı ile.)
  • 05 Ağustosta ramazan derneğimize ramazan bağışı yapanların ve bağışı dağıtacaklarımızın listeleri yapıldı ve 6 Ağustos’da bağışların ödemeleri yapıldı.(Ayşegül Maral,Gönül Eren,Ayla Kutlu)
  • Tüm üyelere bayram mesajı gönderildi.Ayrıca eski dönem başkanları ve Genel başkan başkanımız tarafından bayram tebriği amacıyla telefonla arandılar.
  • 28 Ağustos’da  Zeynep Genç’in yaptığı  maddi  destek  ile Celil Eviş’in oğlu Fikri Eviş’e 2 pantolon 2 gömlek  1 ayakkabı alındı. .
  • 30 Ağustos zafer bayramı sebebiyle Başkanımız tüm üyelere bayram tebriği mesajı gönderdi.
  • 4 Eylül ‘de yönetim üyesi arkadaşımız Yurdagül Yorulmaz’ın kızı Gözde’nin kına gecesine katıldık. Karşıyaka öğretmen evindeki etkinliğe yönetimden çoğu arkadaşımız katıldılar.
  • 7 Eylül’de Yurdagül Yorulmaz’ın kızı Gözde’nin Kuşadasındaki düğününe derneğimizi temsilen başkanımız eşi ile katıldı.
  • Ayrıca Eylül ayında Yurdagül Yorulmaz’ın kızının düğününe çiçek gönderildi.
  • Ruhsar Abut’un yeni doğan torunu için ege ormandan fidan bağışı yapıldı.
  • Belgin Üncü’nün kayınvalidesinin vef atı sebebiyle ege ormandan başşağlığı yazısı gönderildi.
  • Üyemiz Nurhan Gülbent’in babasının vefatı sebebiyle telefonla arandı.
  • Üyemiz Feryal Ozan’ın eşinin rahatsızlığı sebebiyle telefonla  arandı.
  • Eski dönem başkanımız DR.Sabriye Saltuk ve eşi Sunda Saltuk’un göz ameliyatları sebebiyle kendilerine ege orman dan geçmiş olsun yazısı gönderildi.