• 3 Nisan Pazartesi  günü Başkanımız Ayşegül Maral Tülay Aktaş Güç birliği’nin nisan ayı aylık toplantısına katıldı. Toplantıda’’ iyileştirmek iyiliktir ‘’derneği’nin  tanıtımı yapıldı. Ayrıca Mart ayında gerçekleşen çalışmalar ve nisan’da planlananlarla ilgili bilgilendirme yapıldı.
  • 5 Nisan Çarşamba gün ki  ‘’Anneler el ele” toplantımızın konuğu Duayen İzmirli gazeteci  Sancar Maruflu idi. Ülkemiz ve İzmir kadınının Cumhuriyet’in ilanından  bugüne kadar nasıl bir özveri içinde olduğu, Kadının toplumsal yaşamdaki yeri, mahduriyetleri , son yıllarda gittikçe artan kadına yönelik şiddetin önlenebilmesinde eğitimin rolü ,tarihsel bir akış içerisinde konuşuldu .Yaklaşık 30 misafirimizin katıldığı toplantımız oldukça güzel geçti.
  • 8 Nisan Cumartesi günü, önceden planlandığı üzere eğitim destegi verdiğimiz öğrencilerimizle geleneksel kahvaltı programımızı  dernek binamızda gercekleştirdik.
  • 07 Nisan Cuma günü  yönetim kurulu üyesi arkadaşımız Hacer Aktaş’ın  fotoğraf sergisinin  açılışına katıldık.
  • 11 Nisan Çarşamba günü ESCAN-TUR’un düzenlediği  Kuladokya-Ulubey Uşak Kanyonu  günü birlik kültür gezisine katıldık. Toplam 41 misafirimizle gerçekleşen gezide yıllar içinde doğa kosulları ile gerçekleşen muhteşem  2  bölgeyi gezdik. Ulubey kanyonu’nu cam teras üzerinden seyrettik. Yeni bilgiler edinerek güzel bir geçirdik.
  • 14 Nisan günü Başkan ve yardımcısı arkadaşlarımız Bosna-Sancar Derneği’ni ziyarete gittiler.28 Nisan’da yapacağımız ‘çocuğa yönelik istismar ‘konulu projemizin son etabı için gerekli görüşmeyi ve düzenlemeyi gerçekleştirdiler.
  • 17 Nisan günü 105 adet yeni  , 50 adet 2.el hikaye kitabını 23 Nisan çocuk bayramı sebebiyle Ardahan-Çıldır Kurtkale ortaokuluna  gönderdik. Ülkemizin batısından doğusuna minicik yavrularımıza böylesi dostluk ve sevgi  duygularıyla uzanabildiğimiz, katkı koyabildiğimiz için son derece mutluyuz.
  • 18 Nisan Salı günü dernek binamızda 1 günlük acil ve ilk yardım eğitimi düzenledik. Sağlık Bakanlığı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil ilk yardım md.’lüğü ile ortaklaşa düzenlediğimiz eğitimde 24 katılımcımız vardı ve ev kazaları ve acil ilk  yardım konusunda önemli bilgiler edindik.
  • 21 Nisan Cuma günü İzmir Barosu’nun çocuk istismarı ile ilgili sempozyumuna Başkan ve Yardımcısı  arkadaşlarımız katıldılar. Panelde Prof.Dr.Cahide Aydın konuşmacılar arasındaydı. Sunucu moderatör  Avukat Bedriye Türk’idi.’’Bana kulak ver ,benim sesim ol’’isimli çocuk istismarı projemize destek veren Cahide ve Bedriye hn.ların yanlarında olmak bizim için mutluluk vericiydi.
  • 25 Nisan Cuma günü Karabağlar Dr.Kemal Tarım huzurevi  ziyaretimizi yaptık. Öncesinde planladığımız sekilde onlara deterjan,ıslak mendil,şekerleme ve kahve götürdük. Yardımsevenler Derneği  onursal  başkanı  Vecahat Aslan hanımefendiyi de ziyaret ettik. Yaşlılarımızla kahve ikramları eşliğinde muzik dinletili ,sohbetli birkaç saat geçirerek biraz da olsa mutlu olmalarına katkı sağladığımız için bizlerde mutlu olduk.
  • 25 Nisan Salı günü 37.tekerlekli sandalye bağışımızı gerçekleştirdik. Bağışcımız Erdem Regay’in bağışladığı tekerlekli sandalyeyi 1963 doğumlu parastik kalça çıkığı olan Halil Ekener isimli ihtiyaçlı kardeşimize arkadaşlarımız Figan Maral ve Ayşe Aydın evinde teslim ettiler. Böylelikle kolaylaştırdığımız yaşamlar bizlere her geçen gün güç ve motivasyon katıyor.
  • 28 Nisan Cuma günü ‘’Bana kulak ver,benim sesim ol’’isimli çocuğa karşı cinsel istismar konulu projemizin son etabını Altındağ Bosna –Sancar Kültür ve Dayanışma derneğinde gerçekleştirdik. Bögedeki  annelerin  ve yönetimden arkadaşlarımızın katıldığı bu son toplantımızda yıne konuşmacılarımız Prof.Dr.Cahide Aydın ve Avukat Bedriye Türk idi. Önemli bilgilendirmelerle ve memnuniyetle sonlanan toplantimiz ile  birlikte nisan ayı çalışmalarımızı da bitirmiş olduk.
Her daim sağlıklarla  ve esenliklerle kalmanız dileğimizle….