• 1 Ekim günü eğitim desteği verdiğimiz 15 eski öğrencimize 100’er tl.olmak üzere kurban bayramı harçlıklarının dağıtımı yaptık.
  • 10 Ekim ‘de Buca’da Süleyman Bilgen ilköğretim okulunda yapacağımız ‘’Çocuğuma Bilgi ve Sevgiyle uzanıyorum’’projesinin ön toplantısını dernekte yaptık. D.E.Üniversitesi Aile Eğitimi ve Danışmanlığı Ana Bilim dalından yrd.doç.dr.Hadiye Küçükkaragöz’ün başkanlığında yürüteceğimiz projenin ana hatları,konuları ve uygulama takvimi belirlendi.Başkan,Başkan yardımcımız ve sosyal komiteden bir yönetim üyemiz de toplantıdaydı.
  • 10-17 Ekim haftası Derneğimizin boya ve tadilat işleri yapıldı. Ayrıca 5 Kasım Anneler el ele toplantısında açılışını yapacağımız ATATÜRK KÖŞEMİZ düzenlendi.Bu işleri sadece gönüllülük ilkesiyle yapan ve bize bu konuda büyük katkı koyan yönetim üyemiz Fatma Yavuz ve eşi Kasım yavuz’a ve yönetim üyemiz Hüsniye Erol’a , Sevgi Regay’a  emekleri için teşekkürler ederiz.
  • 14 Ekim Salı günü bağışçımız Yasemin Beden’in eşi Hasan Beden için aldığı manuel tekerlekli sandalyeyi 84 yaşında engelli Gülbeyaz Yıldırım’a evinde teslim ettik. Başkanımız ,yönetim üyemiz Figan Maral,üyemiz Ayşe Aydın bu değerli ziyareti gerçekleştirdi.
  • 14 Ekim’de Ev tekstili ve Dekorasyon,17 Ekim’de  resim kursiyerlerimiz yeni dönem çalışmalarına başladılar. 6 Kasım’da İngilizce ,13 Kasımda da halk oyunları,sonrasın da drama kurslarımız başlayacak.
  • 15 Ekim’deki yönetim kurulu toplantısından sonra Konak Belediyesi Başkanlık binasında Şenel Aksu anma koşusu ile ilgili toplantı yaptık.24 Ekim Şenel Aksu parkındaki anma töreninde belediyenin organize edeceği koşu yarışması ödül töreniyle ilgili detaylar,derece alanlara verilecek ödüller konuşuldu.Konak Belediyesi Spor Müdürü,Basın ve Halkla İlişkiler Md, Spordan Sorumlu Bşk.Yardımcısı’ nın katılımıyla gerçekleşen toplantıya  dernek başkanımız ,başkan yrd.cımız va saymanımız katıldılar.
  • 16 Ekim Perşembe günü bağışçımız Emine Erduran’ın(dedesi Osman bey hayrına)bağışladığı akülü sandalyeyi 17 yaşında Kütahya’da oturan ancak izmir’e yakınlarına gelen yine ağır engelli kızımız Filiz Yaşar’a teslim ettik. Bu anlamlı ziyaret yine görevli arkadaşlarımızı hem duygulandırdı hem de mutlu etti.
  • 20 Ekim günü başkan ve bşk.yardımcımız yeni eğitim projemizi gerçekleştireceğimiz  Buca Süleyman Bilgen ilköğretim okulu’nu ziyaret ettiler.Müdür Mustafa Işık ,Md.yrd.cısı ve Rehber öğretmenleri ile eğitime katılacak veliler,salon organizesi,eğitim konuları vs.ile ilgili konular konuşularak program netleştirildi.
  • 22 Ekim Çarşamba günü Ayvalık-Cunda adasına günübirlik kültür gezisine katılındı.63 misafirimizin olduğu gezide Cunda-Alibey adası,Taksidyan kilisesi,oyuncak ve teknoloji müzesi,şeytan sofrası gezildi.Güzel ve eğlenceli bir gün oldu.Misafirlerimizin memnuniyeti bizi de mutlu etti.
  • 24 Ekim Cuma günü Kurucu Başkanımız Şenel Aksu ‘nun 9.ölüm yıldönümü nedeniyle Toros mahallesindeki Şenel Aksu parkında anma ve Şenel Aksu koşusu ödül töreni düzenledik. 21-22-23 Ekim’de Toros mahallesi Ömer Zeybek Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi ve Kazım Karabekir ortaokullarından 1000 ‘e yakın öğrenci arasından 6 kategoride anma koşusu düzenlendi. Konak Belediye’sinin katkılarıyla düzenlenen bu koşuların sonunda ödül alan toplam 18 öğrenciye belediyeden ve derneğimizden hazırlanan ödülleri verildi. Şenel Aksu ailesi,Başkanımız ve Konak Belediyeden  spordan sorumlu başkan yardımcısı konuşmalar yaptılar.Hüzünlü ama bir o kadar da güzel geçen günün sonunda duygulu anlar yaşandı.
  • 29 Ekim Çarşamba günü en güzel ve özel bayramımız olan CUMHURİYET bayramımızı kutlama k için sabah yapılan resmi geçite dernekçe katıldık. Tüm yönetim üyelerimiz ,diğer üyelerimiz ve öğrencilerimizle birlikte toplam 30 kişi törende hazır bulunduk.Her yıl daha da artan coşkuyla kutladığımız bu büyük bayramımız tüm ulusumuza aydınlık,sevgi,barış ve kardeşlik temennilerimizle kutlu olsun dileriz.                                                                                                                                           
  • 31 Ekim Cuma akşamı yönetim üyelerimiz eşlerimizle birlikte İş bankası lokalinde düzenlediğimiz yemeğe katıldık. Hem Cumhuriyet bayramımızı kutladık,hem de yönetim ailesi olarak yeni dönem motivasyon eğlencemizi gerçekleştirdik.
         Kasım ayında da güzel ve verimli çalışmalar gerçekleştirmek dileğiyle……