• 07-14--21- Mart’ da  Yönetim kurulu toplantıları yaptık.
  • 04.Mart.2012 Pazar günü düzenlenen ANAYASA  PLATFORMU’ na Derneğimizi temsilen Başkanımız Dr.Sabriye Saltuk, Saymanımız Gönül Eren ve Eğitim desteği  verdiğimiz  kızlarımızdan  Hukuk Fak.öğrencisi Ecem Yüksel,  Selma Demir ve Hilal Aydemir katıldılar.
  • 8 Mart Dünya  Kadınlar günü nedeniyle  D.E.Ü. Dekam ın düzenlediği  “1 el de sen ver “ yürüyüşüne katıldık.
  • 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle İ.B.Ş.Belediyesi ‘nin düzenlediği İzmir Fuarın daki Kadın Festivaline  katıldık. 5-10 Mart tarihleri arasında Fuar da stand açtık. Ev Dekorasyon kursiyerlerimizin   ürettiği  ürünlerin sergi ve satışını yaptık.
  • 10 Mart Cumartesi günü  Dünya Kadınlar Günü nedeniyle  Konak Belediye Başkanı  Sn. Hakan Tartan’  ın  Selahattin  Akçiçek  Kültür Merkezinde  verdiği  kokteyl e  Derneğimiz adına Sayman  Gönül Eren, üyelerimizden Emel Ağar ve  Gülfer  Tellaloğlu katıldı.
  • 15 Mart Perşembe günü CHP İl Başkanlığını diğer STK lar ile birlikte ziyaret ettik. Ziyarette Derneğimizi Başkan Dr. Sabriye Saltuk ve Sayman Gönül Eren temsil ettiler. “4+4+4 Yeni Eğitim
  • sistemi “ ile ilgili reform çalışmaları yapıldı. Basın Bildirisi düzenlendi.
  • 20 Mart.2012  Salı günü   D.E.Üniversitesinin düzenlediği  Düşün Toplantıları kapsamındaki “KADINÖZGÜRLÜĞÜ nün DARBOĞAZLARI “ konulu  konferansa  Derneğimizi temsilen Başkan Dr. Sabriye Saltuk katıldı.
  • 24.Mart.2012 Cumartesi günü Yaşlılar Haftası nedeniyle  Karabağlar Özel Kemal Tarım Yaşlılar Huzur evi ni ziyaret ettik. Yaşlılara küçük hediyeler götürerek onlar ile sohbet ettik.Ziyaretimize
  • eğitim desteği verdiğimiz öğrenci kızlarımızda katıldı.
  • 28.Mart.2012 Çarşamba günü   üyelerimiz ile birlikte (82 kişi) Manisa Çiçekliköy  Çamaltı  cafe de kahvaltıya gittik.
  • Mart ayı içinde  Yönetim Kurulu üyelerimizden  Ayşe Aydın ın  annesi , Ayşegül Maral ın babası vefat ettiğinden her iki arkadaşımıza Y.kurulunca  taziye   ziyaretine  gittik.
  • “Temizlik ve Eğitim Ailede Başlar” projemizin bu yıl ki  uygulamasının  1.Etabında  Gültepe Semti Toros Mahallesi Nuri Öz İ.Ö.Okulundaydık. Nuri Öz İ.Ö.Okulundaki ana sınıfı ve 1.sınıf öğrencileri ve   velilerine  :01.Mart.2012  Perşembe Sağlıklı Beslenme;11.3.2012 Perşembe Aile Olmak konularında  bilgilendirme yapıldı.
  • Öğrencilere beslenme olarak süt, muz verildi. Nevval  Salih  İşgören Kız Meslek Lisesi  TiyatroBölümü öğrencileri  Nuri Öz İ.Ö.Okulu öğrencilerine  Sağlıklı  beslenme ve aile olmak konuları ile ilgili olarak drama gösterimi  yaptılar. Psiko Drama Derneği-  K.Yaka Şubesi  Aile olmak konusunda, T.Diyetisyenler Derneği  İzmir Şubesi  ise Sağlıklı beslenme konusunda  öğrenci ve velilere sunum yaptılar. 11.3.2012 Aile olmak konusunun işlendiği gün Öğrencileri anne ve  babaları ile birlikte Sasalı Doğal yaşam parkına götürdük. Pilavlı tavuk ve ayran ikramında bulunduk.
  • “Temizlik ve Eğitim Ailede Başlar” projemizin bu yıl ki  uygulamasının  2.Etabında  15 Mart-22 Mart- 25 Mart-29 Mart tarihlerinde  Gültepe Semti  Toros Mahallesi Esentepe  İ.Ö.Okulundaydık. Esentepe İ.Ö.Okulunda   ana sınıfı ve 1.sınıf öğrencileri ve  velilerine ;
    • 15.Mart.2012  Perşembe: Ağız ve Diş Sağlığı
    • 22.Mart .2012 Perşembe: Genel Temizlik
    • 25.Mart.2012 Perşembe: Aile Olmak
    • 29.Mart.2012 Perşembe: Sağlıklı Beslenme
Konularında eğitim verdik.
Öğrencilere beslenme olarak süt, muz verildi. Nevval  Salih  İşgören Kız Meslek Lisesi  TiyatroBölümü öğrencileri  Esentepe İ.Ö.Okulu öğrencilerine Ağız ve Diş sağlığı, Genel Temizlik, Aile olmak, Sağlıklı beslenme  konuları ile ilgili olarak drama gösterimi  yaptılar. Psiko Drama derneği- K.Yaka Şubesi  Aile olmak konusunda, T.Diyetisyenler Derneği  İzmir Şubesi  ise  Sağlıklı beslenme  konusunda öğrenci ve velilere sunum yaptılar. Aile olmak bölümünde ayrıca çocuklara spor  yaptırılıp, öğrencilerin hangi spor dallarında başarılı olacakları tespiti yapılarak velilere bilgi verildi.Tavuklu pilav-ayran ikram edildi.Öğrenciler ve velileri  daha sonra  A.Saygun KültürMerkezinde Senfoni dinlemeye götürüldü.