• 05 Ağustos ‘da üyelerimizden  Seray Durgun eski gazete satışından elde ettiği geliri derneğimize bağışladı.(Yedek yönetim üyemiz Ayla Kutlu aracılığı ile.)
  • 05 Ağustosta ramazan derneğimize ramazan bağışı yapanların ve bağışı dağıtacaklarımızın listeleri yapıldı ve 6 Ağustos’da bağışların ödemeleri yapıldı.(Ayşegül Maral,Gönül Eren,Ayla Kutlu)
  • Tüm üyelere bayram mesajı gönderildi.Ayrıca eski dönem başkanları ve Genel başkan başkanımız tarafından bayram tebriği amacıyla telefonla arandılar.
  • 28 Ağustos’da  Zeynep Genç’in yaptığı  maddi  destek  ile Celil Eviş’in oğlu Fikri Eviş’e 2 pantolon 2 gömlek  1 ayakkabı alındı. .
  • 30 Ağustos zafer bayramı sebebiyle Başkanımız tüm üyelere bayram tebriği mesajı gönderdi.