• 02-16-23-30 Mayıs tarihlerinde Yönetim Kurulu toplantıları yaptık.
  • 03.05.2012 tarihindeki Dernekler Masasında düzenlenen Ege Bölgesi İstatistiki veriler toplantısında Derneğimizi  Başkanımız Sabriye Saltuk ve Sekreterimiz Emel Külahçıoğlu temsil etmiştir.
  • 04.05.2012 tarihinde “Eğitim ve Temizlik Ailede Başlar “ adlı projemiz paydaşlarından Neval Salih İşgören Kız Teknik Meslek Lisesinin, projemizin her basamağındaki dramalarda  oynayan kız öğrencilerine ve öğretmenlerine Karşıyaka da Cafe bar da Makarna -kola partisi verdik. Daha sonra Derneğimizin  Yönetim kurulu da dahil olmak üzere hep birlikte Dr.Adnan Saygun Sanat Merkezinde Senfoni dinlemeye gittik.
  • 06.05.2012 tarihinde Eğitim desteği verdiğimiz kız öğrenciler ve Derneğimizin Yönetim Kurulu üyeleri Başkanımız Sabriye Saltuk un Foça-Kozbeyli deki çiftlik evinde Hıdırallez kutlaması yaptık.
  • 09.05.2012 tarihinde Fuar Tenis Kulübünde Geleneksel Bahar çayımızı gerçekleştirdik. Ev Tekstil ve Dekorasyon kursiyerlerimizin yıl boyunca ürettiği ürünleri sergi ve satışını yaptık. Bahar çayımızda  Halk Dansları Öğrencilerden oluşan folklör gösterisi ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinden oluşan müzik dinletimizde yer aldı. Sekreterimiz Emel Külahçıoğlu güzel ses ve yorumuyla söylediği Türk Sanat Müziği eserleri ile gönüllerimizi fethetti. İngilizce ve Ev Tekstil Dekorasyon Kurslarımızın  hocaları ve kurs sorumlularına teşekkür plaketi, Ev Dekorasyon Kursiyerlerine ise teşekkür belgelerini verdik. Bahar çayımızda yiyecek standına destek olan herkese bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyoruz.
  • 09.05.2012 de DEKAM ın organize ettiği Yılın annesi seçimi törenine Derneğimizi temsilen Başkanımız Sabriye Saltuk katıldı.
  • 10.05.2012 de Başkanımız Sabriye Saltuk un İzmir Üniversitesinde Kadın ve Özgürlük konulu söyleşisi vardı.
  • Anneler günü nedeniyle; Başkanımız Sabriye Saltuk 10.05.2012 de Sky TV de, 11.05.2012 de Ege Tv deki sabah programlarına konuk oldu. Kadın, Anne, kadın sorunları hakkında görüşen Başkanımız Derneğimiz ve projelerimiz hakkında da bilgi verdi.
  • Anneler günü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen Zübeyde Ana kabri başındaki törene Derneğimizi temsilen II.Başkanımız Ayşegül Maral ve Y.kurulu Üyesi Ayla Kutlu katıldılar. Zübeyde Ana mızın kabrine çelenk konuldu.
  • 11.05.2012 tarihinde Dr.Adnan Saygun Sanat Merkezindeki Senfoni konseri öncesi Başkanımız Anneler Günü nedeniyle kısa bir konuşma yaptı.