• 6 Temmuz 2015 pazartesi günü T.Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güç birliğinin aylık toplantısına Derneğimiz adına Başkanımız Ayşegül Maral katılmıştır. Bu ayki toplantımızı  Urlada Urla Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştik. Katılım oldukça yüksekti.
  • Toplantı konuşmacı konuğumuz Holistik Şifa Üstadı Sayın Aytuğ İZATtı. Konusu ise, Sağlıkta yeni Yaklaşımlardı.
  • Toplantı sonrası öğle yemeğini doğayla içiçe YÖRÜK Aile Evinde nefis bir menü ile yedik.
  • Dönüşte Güvendik tepesi, Marica koyu, Eski zeytin yağı fabrikası ve Karantina adasını gezdik.
  • Çok güzel bir toplantıydı. Bilgilendik. Güzel bir gün geçirdik.
  • Ulaşım için araç gönderen ve Urla Belediye binasında bizleri ağırlayan Urla Belediye Başkanı Sn.Sibel Uyara ve Belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz.
  • Bugünkü organizasyonun gerçekleşmesinde katkı ve emeği olan herkese başta Güç Birliği sözcümüz Şenel Anadol ; Perihan Yılmaz olmak üzere çok teşekkür ediyoruz.
  • 7 Temmuz 2015 de Derneğimize EKDAV tarafından bağış yapılan klimanın derneğimize montajını gerçekleştirdik. EKDAV Y.Kurulu’na Derneğimize yaptıkları klima bağışı destekleri için çok teşekkür ederiz.
  •  7 Temmuz 2015 Salı günü  Dernek binamızda üyelerimizin verdiği ramazan bağışı desteklerini dağıttık.  Burslu öğrencilerimize bayram harçlıklarını verdik ve 13  aileye nakit destek sağladık.Ayrıca 7 aileye ramazan yiyecek paketleri dağıttık.   Derneğimize  ramazan bağışı yapan üyelerimize ve dostlarımıza duyarlılıklarından dolayı çok çok teşekkür ederiz