• 1 Şubat p.tesi günü T.Aktaş güçbirliği’nin toplantısına başkan ve başkan yardımcımız katıldılar.iki yeni dernek olan KAZED ve ZEYTİNDOSTU derneklerinin tanıtımı yapıldı.Ayrıca tiyatro sanatçısı Cihangir turantaş ‘’sevgi’’üzerine bir sunum gerçekleştirdi.
  • Ege orman vakfına gidilerek toplam fidan sayımız hakkında liste istedik ve koru bağışı için bir protokol hazırlanması talebinde bulunduk.
  • 3 Şubat Çarşamba günü anneler elele toplantımızı gerçekleştirdik.Konumuz ‘’Dişlerimizin bakımı’’konuğumuz da Diş hekimi Serdar Devrim Kaya idi.Orta ve ileri yaşlarda dişlerin bakımı,inplant uygulamalarının detayları konularında yeni bilgilere sahip olduk.Ayrıca bağışçımız Nuriye Erben,kurucu başkanımız Şenel Aksu ve tüm ölmüşlerimiz için lokma dktürdük.Toplantıda 4 yeni üyemizin üye kabulleri yapıldı ve rozetleri takıldı.Bu üyelerHafize Ülkü Çalık,Esin Turgut,Aysel Tolasa,Fatma düzdemir.Şubat ayında sevgililer günü olması sebebiyle de sevgi üzerine şiirler okundu.
  • 9 Şubat Perşembe günü bağışçılarımızın derneğimize bağışladığı 3 adet tekerlekli sandalyeyi yönetim üyesi arkadaşlarımız Figan Maral ve Ayşe Aydın ihtiyaç sahiplerine evlerinde teslim ettiler.
  • Gönül Eren’in bağışladığı sandalyeyei Torbalı’da 13 yaşındaki % 94 engelli Mervenur Cura’ya ,Sevgi Kaçar’ın bağışladığı sandalyeyi  Gaziemir’de oturan 85 yaşında %85 engelli Zeynep İşgören’e,Bilgen Gönenç’in annesi Naciye gönenç anısına bağışladığı sandalyeyi  Karabağlar’da oturan %80 engelli 28 yaşındaki Halil Demirtaş’a teslim ettik.Teslimatları yapan arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler ediyoruz.
  • 10 Şubat Çarşamba günü y.kurulu üyesi arkadaşımız Yurdagül Yorulmaz’a rahatsızlığından dolayı evinde geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.
  • 11 Şubat Perşembe günü Ege kadın buluşması İzmir toplantısı yapıldı.Türkan saylan kültür merkezindeki toplantı 2 aşamada yapıldı.saat 11 de sekretaryalar toplantısı ,13-16 arasında
  • da İzmir’deki sivil toplum örgütlerinin başkan ve temsilcilerinin toplantısı yapıldı.46 katılımcı vardı.Mayıs ayında yapılacak olan 10.kadın buluşmasında görüşülmesi önerilen konular not alındı.Kadına yönelik şiddeti önleme ,medya ,basın takip komisyonu kuruldu.görev alacaklar belirlendi.İzmir ,Aydın,Denizli,Muğla,Manisa,,ve Uşak sekretaryaiarının katıldığı verimli toplantı kahve sohbetiyle son buldu.
  • 12 Şubat günü Tepecik eğitim hastanesi çocuk diyaliz biriminde 10 martta ‘’Dünya böbrek günü’’nedeniyle yapılması planlanan etkinlikle ilgili dernekte toplantı yapıldı.Dr.Demet Alaygut,hemşire Sevginar Şentürk,Ağaçkakan kukla atölyesinden Taner İşeri,başkanımız ve yardımcısı toplantıya katıldılar.Genel hatlarıyla etkinlik işbölümü ve uygulama detayları konuşuldu.
  • Dev ajans Erhan Gölbey 15.yıl kutlaması için başkanımız tarafından ziyaret edildi.Ziyarette 10 Mart etkinliğimizin detayları,ve ajans olarak yapacakları destekler konuşuldu.
  • 17 Şubat Çarşamba günü derneğimiz ile Ege Orman vakfı arasında 8.koru oluşumu için protokokoli imzalandı.
  • 18 Şubat Perşembe günü Dünya Böbrek günü projesi ile ilgili 2.paydaş toplantısı yapıldı.Etkinlik detayları iyice netleştırildi.Başkan ,II.başkan ve sekreterimizin katıldığı toplantı da proje uygulama anlaşması imzalandı.Aynı gün ayrıca muhasebecimiz Gültekin bey derneğimize geldi ve beyannamemiz İl dernekler md.lüğü sistemine girildi.Başkanımız ve sayman arkadaşımız muhasebeciyle birlikte çalıştılar.         
  • Amerikan Kültür koleji öğrencilerinin Romantik türk radyo kanalında yaptığı programa Derneğimiz adına Başkanımız ve II.başkanımız katıldılar.Saat 13-14.00 arsında gerçekleşen proğramda derneğimiz ve projelerimiz anlatıldı.Derneğimizin ana amacı olan anne ve çocuk eğitiminden yola çıkarak yaptığımız etkinliklerden sözedildi.
  • 22 Şubat p.tesi günü başkanımız ,yeni dönemde II.başkan olacak yönetim üyesi Nejla bayman ile yapılacak işler ve yeni çalışma dönemi işlevleri için toplantı yaptılar.Aynı gün eğitim desteği verdiğimiz öğrencimiz Rezzan Kerdiğe derneğe geldi.Kendisiyle notlarının kriterlerimize uymadığı ve önümüzdeki dönem gerekli koşulları sağlamaz ise desteğin sonlanacağı konusunda uyarılarda bulunuldu.
  • 24 Şubat Çarşamba günü saat 11.00-14.00 arasında  İzmir Ticaret odası meclis salonunda 14.Olağan genel kurul toplantımızı gerçekleştirdik.76 üyemiz ve 2 misafirimizin katıldığı toplantımız sonucunda oluşturulan yeni yönetim kurulumuz Başkan,başkan yardımcısı,sayman ve sekreterya ile birlikte onaya sunuldu ve yeni çalışma döneminde görevlendirildi.Genel kurul sonrasında yeni yönetim olarak dernekte ilk toplantımızı gerçekleştirdik.Görev paylaşımları yapıldı.Çalışma komisyonları ve yapacakları işler yeniden düzenlendi.  
Böylelikle 2016 yılının 2.ayını da oldukça yoğun çalışmalarla ve etkinliklerle tamamlamış olduk.