MART 2019 AYLIK AKTİVİTE RAPORU…

1 martta daha önce araştırma ve planlaması yapılan ve ihtiyacımız olan ses sistemi alınmıştır. Başkan yardımcımız, üyelerimize yönelik eğitim için Ege ünv. İletişim fakültesinden görevlendirilen öğretim görevlisi Müjde Ker Dinçer ile eğitim konusu, saatleri ve süresi hakkında aynı gün ön görüşme yapmıştır.
4 martta başkan ve başkan yardımcımız Tülay Aktaş Gönüllüler Güçbirliği aylık toplantısına katılmışlardır.
5 marta proje okulumuz Süleyman Bilgen İlkokulunda eğitmenimiz pskolog Mevlüt Ülgen tarafından ailede kişiler arası iletişim konusu irdelenmiş kalabalık ve oldukça katılımı yüksek bir etkinlik günü yaşanmıştır.
6 mart ta Y. Kurulu toplantısı sonrası dönemimizin ilk anneler elele etkinliğine üye ve misafirlerimiz yoğun katılım sağlamışlardır. Konuğumuz Atatürkü Anmak ve Anlamak konusuyla Avk. Ulvi Pug, Sanatta tiyatroda kadın olmak konusuylada tiyatro sanatçısı yönetmen Yasemin Şimşek Tüzün bizlerle olmuşlardır.
7 marta kermes ürünlerimizin derneğimizin simgesini içeren ürün etiketlerini kermes ürünlerine ilave etmeye başladık . Aynı gün başkanımız, Buca ilce Milli Eğitimden görevli Gülhan Güneş ile kendi talepleri üzerine birlikte yapılacak projeler hakkında ön görüşme yapılmıştır . Sosyal yardım talebiyle gelen bir aile ile daha sonrada projemizde yer alacak diyetisyen Sema Özmen ve Süleyman Bilgen İlkokul müdür. Yar. Fatma Hanımla proje üzerine toplantı yapılmıştır.
8 marta Dünya Emekci kadınlar günü nedeniyle başkanımız, Genel Başkanımız Gül Baysalla tlf görüşmesi, il dernekler müd. ziyarette bulunmuşlardır.
12 marta derneğimizde üyelerimize yönelik MUTLULUK HALİ eğitim proğramı başladı. 27 üyemizin katılımıyla Prf. Müjde Ker Dinçer hocamızın eşsiz anlatımıyla keyifli bir eğitim günü geçirdik. Stk stajında olan aynı ünt. Öğrencisi Ayşenur Yakut ta bizimleydi.
13 marta dönemimizin ilk kültür gezisini yaptık 2 burslu öğrencimiz 41 misafirimizle dolu dolu keyifli bol bilgili gezi günü oldu .Meryemana Efes antik kent. Karina Domatia gezdik . İlklerlerin başlangıcıydı..( burslu öğrencilerinde katılması gibi.)
14 mart tıp bayramını sosyal medyadan sağlık görevlisi üye ve öğrencilerimizi kutladık. 15 marta proje okulumuz Süleyman Bilgen İlkokulunda eğiticimiz pskolog Mevlüt Ülgen bugün velilere çocuklarda özgüven ve ailede çatışma yönetimini işledi yine kalabalık ve ilğili annelerle verimli bir etkinlik günü geçirdik.
18 mart Çanakkale deniz zaferinin ve Çanakkale Şehitlerini Anma gününün 104 yılı anma günü nedeniyle Emekli Subaylar Derneği Konak Şb. Anma proğramına ve yeni yönetimi tebrik ziyaretinde bulunduk. Çanakkale Geçilmez söyleşisini dinledik . Duygulu anlar yaşadık.Doç. Dr. Türkan Başyiğit ‘in sunumu çok güzeldi.
19 martta mutluluk hali eğitim ve seminer proğramının 2. Aşaması gerçekleştirildi. Uygulayıcımız Prf. Dr Müjde Ker Dinçerdi.
20 mart ta Y. Kurulu toplantımız öncesi burslu öğrencimiz Eda Dora Ofluoğlu Medeni Kanun ve kadının seçme ve seçilme hakkına dair bir sunun sundu . En güzelide ATAMIZIN bu konuda söylemlerinin çoğunun sunumda yer almasıydı.
25 martta onursal başkanımız Fatoş Dayıoğlununda içinde bulunduğu altı girişimci kadınlara ödül törenine katıldık ve Fatoş hanıma derneğimiz adına çiçeğimizi sunduk.
27 martta Mutluluk Hali 3. Haftası ve son eğitim gününde evrensel yaşam enerjisini ve işlevlerini öğrendik. Çok içten ve samimi gecen bir eğitimin sonuna gelirken tüm emekleri için Prf. Dr Müjde Ker Dinçer ve Eğe Ünt. İletişim Fak. İlgililerine teşekkürlerimizi iletiyoruz.
28 martta eski ve yeni kermes grubunda emek sarfeden tüm üyelerimizinde içinde bulunduğu arkadaşlarımızla derneğimizde kahvaltı buluşması hazırladık çok sayıda üyemizin katıldığı bu etkinlikte geçmişte ki anılar deneyimler paylaşıldı ,yapılacaklar iyi ve güzel paylaşımlar dolu günün ardından anı kalp anahtarlıkların sunumu ile yeni buluşmalarda görüşülmek üzere ayrılıldı.
29 martta BİR DAMLADA SEN OL PROJEMİZİN sanat dalındaki etkinliğimizi devlet tiyatrosu TÜRKİYENİN KAYASI adlı oyuna burslu öğrencilerimiz ve üyelerimizle birlikte izledik . çok keyifliydi bu gibi etkinliklerin hem sanata hemde kişiler arası iletişimde çok etkin olduğunu yaşayarak bir kez daha görmüş olduk . Mart ayı tüm aktivitelerimiz bunlardı eğitim … öğrenme adına yapılan tüm çalışmaları destekliyoruz.. gelecekte daha yaygın daha çok kişi ve kurumlara ulaşma ve el verme çabası ile birlikte olma dileklerimizle… Y. Kurulu.

Välj alltid det bästa. Och om det handlar om din hälsa så hittar du starkhane.com all användbar information.