• 01.Nisan.2015 de düzenlediğimiz Anneler El ele toplantımızın 1.konusu GÖZÜM.... EN DEĞERLİ  VARLIĞIM...Konuğumuz Tınaztepe hastanesinde görevli Göz Hastalıkları uzmanı Opr.Dr.Alper Çukurdu. 2.konuğumuz ve konumuz: Medikal estetik ve güzellik "Yaş Almak var Yaşlanmak Yok” AVRUPA DERMA-Medikal Estetik Hemşiresi ve Beslenme danışmanı Aslı Yadigar Zengindi.
  • 06.Nisan.2015 de Tülay Aktaş Güçbirliği toplantısına Derneğimizi temsilen Başkanımız Ayşegül Maral katıldı. Toplantıda İzmir Büyükşehir Beld. Kent Koleji meslek edindirme kursları hakkında
  • bilgi verildi. İzmir İl Dernekler Müdürümüz Sn. Bülent  Korkmaz’a veda edildi. Konuk olarak katılan Prof. Dr. Tarihçi A.Aybars Çanakkale Savaşları ( 100. Yılı nedeni ile) ve 1915 Ermeni teciri hakkında bilgilendirme yaptı.
  • 8 Nisan 2015 de Çeşme Ildırı’da Ege Orman Vakfı aracılığı ile T.A.D. İzmir şubesi 30.yıl korusu-7.korumuzu oluşturduk,fidan diktik.T.A.D. İzmir şubesi olarak 30.yılımızda 30.yıl koruluğumuz.... Derneğimizin 7.korusu....Bizim ile birlikte olan, bizim heyacanımızı paylaşan üye ve misafirlerimize teşekkür ederiz.
  • 10 Nisan 2015  de  Çocuğuma Bilgi ve Sevgi ile Uzanıyorum projemizin 30 AĞUSTOS İLKÖĞRETİM OKULU’da  ikinci etabını "KENDİNİ TANIMA" gerçekleştirdik. Psikolog  Yrd. Doç. SN HADİYE KÜÇÜKKARAGÖZ e çok teşekkür ederiz.
  • 10 Nisan 2015- de  HAYVANLAR HAKKINDA BENİ BİLGİLENDİRİR MİSİNİZ? “ HAYVANLARI SEVİYORUM” Projemizin  1.etabını gerçekleştirdik. 1.etapta   Buca Süleyman Bilgen İlköğretim okulunda 100 adet 2.sınıf öğrencilerine Veteriner Hekim Ş.Elif Yücelen (Veterinerler Odası Y.kurlu üyesi)tarafından Hayvan sevgisi, hayvanları nasıl besleye biliriz? Onları nasıl koruyabiliriz? Nasıl hayvan sahiplenebilirim?Evcil hayvan besleyenlerin dikkat etmesi gereken hijyen kuralları nelerdir? Vb. konularda slaytlı bir sunum ve bilgilendirme yapıldı.
  • 15 Nisan 2015 de Sasalı Doğal Yaşam Parkındaydık. HAYVANLAR HAKKINDA BENİ BİLGİLENDİRİR MİSİNİZ? “ HAYVANLARI SEVİYORUM” Projemizin 2.etabını gerçekleştirdik.
  • 2.etap ta Buca Süleyman Bilgen İlköğretim okulundan 2.sınıf 45 öğrenciyi 5 öğretmen eşliğinde Sasalı Doğal Yaşam Parkına götürdük. 23 nisan öncesi çocuklara mutlu bir yaşattık. 2 araç tahsisinde bulunan İzmir Büyük Şehir Beld. ne çok teşekkür ederiz.Öğrencilerden bugünkü izlenimlerini kompozisyon şeklinde yazmalarını istedik.
  • 17 Nisan 2015 da 30 ağustos ilköğretim okulunda " Çocuğuma Bilgi ve Sevgi ile uzanıyorum" projemizin 3.etabı BAĞIMLILIK konusunu işledik. Bağımlılık- içki-sigara-uyuşturucu-internet bağımlılığı ve nedenleri, çözümleri üzerine 30 ( kapalı grup) velimize Uzman Psikolojik danışman Seval Pala sunum ve bilgilendirme yaptı.  Yrd.Doç.Psikolog  Hadiye  Küçükkaragöz de bizlerleydi. Seval Pala ‘ya ve Hadiye Küçükkaragöz e çok teşekkür ederiz.
  • 18 Nisan 2015-YÜCEL TONGUÇ KOLEJİ’ndeydik. Yücel Tonguç Kolejinin bahar şenliklerine katıldık. T.A.D.İzmir Şubesi olarak şenlikte stand açtık. Derneğimizi tanıttık, kermes grubunun ürettiği ürünlerin sergi ve satışını yaptık. Emeği geçen herkese teşekkürler.Güzel bir gündü.
  • 23.Nisan.2015 de    23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZI BÜYÜK ANNE VE BÜYÜK BABALARIMIZLA SÜLEYMAN BİLGEN İ.Ö.Okulunda kutladık. “ ÇOCUKLUĞUMU YAŞIYORUM” Projemizin 2.etabını gerçekleştirdik.
  • Buca Süleyman Bilgen İlköğretim okulunda yapılan olan 23.Nisan Ulusal ve Egemenlik Bayramı kutlamalarına Gür çeşme Yaşlı Bakım ve Dinlenme evi sakinlerini götürdük. Değerli büyüklerimize S.Bilgen İlköğretim okulunda tören öncesi sabah Derneğimizin ve Okul Aile birliği aracılığı ile velilerin hazırladığı ev yapımı yiyecekler ikram ettik. Yaşlılarımıza Buca Süleyman Bilgen İlköğretim okulu tarafından daha sonra odalarında kendilerinin bakımını yapacakları saksıda yetişmiş çiçekler,üzerinde" bizim için değerlisin" yazan kırmızı güller,T.Anneler Derneği İzmir Şubesi tarafından Atatürk ve Türk Bayrağımızın birlikte yer aldığı rozetler hediye ettik. İlköğretim öğrencilerinin sundukları 23 Nisan halk oyunları gösterilerini, oynayacakları rontları ve şiir dinletilerini hep birlikte izledik.Küçük öğrencilerin hazırlayıp yazdığı duygu yüklü mesajlar içeren Atatürk resimli kartpostal yine öğrenciler tarafından büyüklerimize verildi.
  • İlkokul çağındaki çocuklarımız ile yaşlılarımızı bir araya getirmek,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını birlikte kutlamalarını sağlamayı, Çocuklarımıza yaşlılarımızı sevmeyi, saymayı ve onlarla paylaşma sevincini yaşamak konusunda bilinçlendirmeyi, Belirli bir yaşın üzerine gelmiş, çocukluklarını unutmuş yaşlılarımıza çocukluklarını geri vermeyi, onları unutmadığımızı belirtmek, çocukların neşesini ve sevgisini paylaşmalarını sağlamayı amaçladığımız projemiz sonucu çocuklar ve değerli büyüklerimiz ve bizler çok mutlu olduk. Çok duygulu anlar yaşadık.
  • Bizlere mükemmel bir ev sahipliği yapan S.Bilgen İ.Ö.Okulu Müdürü Mustafa Işık başta olmak üzere, tüm öğretmenlere ve okul aile birliği başkan ve üyelerine, velilere ve sevgili çocuklara çok teşekkür ederiz.
  • Nisan ayı içinde  ameliyat olan üyemiz Öznuran İper’e  ve Y.Yönetim kurulu üyemiz Nilgün Göçük’ün kızına geçmiş olsun dileklerimizi ve Ege Orman Geçmiş olsun kartlarımızı ilettik.