• 05.Kasım .2010 tarihli  Tülay Aktaş Güç Birliği Toplantısına Derneğimiz adına Başkanımız Sabriye Saltuk katıldı.
  • 03-24-Kasım  tarihlerinde Yönetim Kurulu toplantıları yaptık.
  • 03.Kasım.2010 Anneler El ele toplantımızın konuk konuşmacısı  D.E.Ü.Yrd.Doç.Mehmet Emin Elmacıydı.Konumuz “ Atatürk ve Kadın” ı irdeledik.
  • 03.Kasım.2010 tarihinde CHP Konak İlçe  Kadın Kolları derneğimizi  ziyaret etmiştir.
  • 2011 de  Kütahya ilinde yapılması planlanan Ege 8.kadın buluşması  ön çalışması için 8.Kasım 2010 tarihindeki  Parlamenterler Birliği İzmir Şubesinde yapılan toplantıya Başkanımız Sabriye Saltuk Derneğimizi temsilen katılmıştır.
  • 9.Kasım 2010 akşamı mavi tren ile eğitim desteği verdiğimiz öğrencilerimiz ve üyelerimiz ile hep birlikte (28 kişi)Atamızı ziyaret etmek için yola çıktık.10.Kasım da Anıt Kabir i ziyaret edip, ona sevgi ve saygılarımızı sunduk.Daima izinde olduğumuzu , bizi hiçbir kuvvetin yıldıramayacağını bildirdik.10.Kasım akşamı hep birlikte yine mavi tren ile İzmir e döndük.
  • 10.Kasım.2010 de İ.B.Ş.Belediyesince düzenlenen Atatürk  e Sevgi ve Saygı Yürüyüşüne katıldık.
  • 15.Kasım 2010 günü Eğitim desteği verdiğimiz öğrencilerimiz ile bayramlaştık.
  • 15.Kasım 2010 Arife günü kesim şartsız aldığımız kurban bağışlarını eğitim desteği verdiğimiz öğrencilerimiz ve ihtiyaç sahibi ailelere (toplam 1350 tl) dağıttık.
  • 29.Kasım 2010 pazartesi günü İKKB toplantısında derneğimizi   II.Başkanımız Ayşegül Maral temsil etmiştir.
  • Kasım ayı itibariyle Resim, Çini,Ev Dekoratif El becerileri , Temel İngilizce,İleri İngilizce kurslarımız başlamıştır.