• 19 Eylül Salı günü derneğimizin eğitim komisyonunda  görevli  arkadaşlarımız bir toplantı yaptılar. Derneğimize eğitim desteği alabilmek için başvuran öğrencilerin genel durumları değerlendirildi. Yeni başvuru yapan öğrencilerden birebir görüşme yapılacak olanlar saptandı.
  • 21 Eylül Perşembe günü yine aynı komisyonda görevli arkadaşlarımız seçilen öğrencilerle yüz yüze görüşme yaptıla İhtiyaçlı öğrencilerimiz başvuru dilekçeleriyle birlikte kendilerini ifade edip, görevli arkadaşlarımıza sağlıklı seçim yapabilme konusunda yardımcı oldular.
  • Sonraki gün başkanımız, Başkan yardımcımız ve yönetimden görevli arkadaşımızla birlikte bu dönem açmayı planladığımız ‘’uygulamalı fotoğraf eğitimi’’kursu için eğitmen Zeynel Alışık ile görüşmeye gittiler.
  • Aynı gün Başkanımız ve Başkan yardımcısı arkadaşımız EGE ORMAN VAKFI’nı ziyarete gittiler. Kendilerinden mevcut korularımızın durumlarını içeren bir rapor talep ettiler. Hatta konuylaiılgili günübirlik bir geziyle koruların yerlerinde gezilmesi konusunda istekte bulundular.
  • Kiradaki dairemizi boya ve badana yaptırarak daha sağlıklı kullanılabilmesi için gerekli düzenlemeyi yaptırdık.
  • 29 Eylül günü Başkanımız ve yönetimde görevli Hacer Aktaş arkadaşımız 25 Ekim’de yapılacak olan ‘’Kurtuluştan Kuruluşa’’isimli projenin ayrıntılarını görüşmek üzere toplantıya katıldılar. Derneğimizin maddi destek vererek katıldığı bu projede görevli arkadaşımız sözü edilen tarihteki defilede tarihte önemle adı geçen bir Türk kadınının(Leyla Asım) kostümünü giyerek projeye katılımımızı gerçekleştirecek.
  • 30 Eylül günü bir üyemizin ihtiyaçlı 5 çocuğumuza yaptırdığı sünnet törenine Başkanımız katıldı. Sünnet çocuklarına çeşitli hediyeler armağan ettik.Derneğimizi böylesi anlamlı bir etkinlikte temsil eden başkanımıza sonsuz teşekkürler ederiz.
  • 2 Ekim de Tülay Aktaş Güç Birliği platformunun 21.Gönüllü Hizmet  ödül törenının yapıldığı geleneksel   toplantıya Başkanımız ve Başkan yardımcısı arkadaşımız katıldılar.
      Yeni ayda nice güzel çalışmalarımızla buluşmak dileğiyle esenlikler…