TÜRK ANNELER DERNEĞİ İZMİR ŞUBESİ OCAK 2021 AKTİVİTE RAPORU

Geçen 2020 yılında Pandemi nedeniyle Yaşadıgımız sıkıntının bu yılda atlatılması  Sağlık Mutluluk ve Birbirimize dokunabildiğimiz bir yıl olması dileklerimizle başladık yılın ilk günlerine;
4 Ocak 2021 taihinde Zoom üzerinden Tülay Aktaş Güçbirliği Toplantısına katıldık.
7 Ocak ta Başkanımız ve Saymanımız birlikte Aylık Dernek mali İşlemleri için çalışmalarını yaptılar.
14 Ocakta Atamızın Bize Emanet Ettiği Zübeyde Annemizin  ölümünün 98. yılında Anıt Mezarında yapılan törene katılıp saygılarımızı ve çelengimizi sunduk. Ruhu Şad olsun.
27 Ocakta Y.Kurulu Toplantımızı yaptık. Anneler Elele Etkinliklerini Zoom üzerinden Dernek Üyelerimizle Birlikte devam etmeye,
Dernek kiradaki catı katı dairesinin çok miktarda yağmur yağmasından etkilendiği için tamir edilmesine,Genel Merkezimize bağlı Florya Rehabilitasyon merkezine bulundukları zor durumdan dolayı 1000 Tl. nakti yardım yapılmasına karar verilmiştir.
Urla Kent Konseyi Kadın Meclisinin önerisi ile ÜŞÜYEN ÇOCUK KALMASIN Proje ortağı olmaya Duyurularını yapmaya ve projeyi Şubat ayısonuna kadar gerçekleştirilmesini planlama kararı alınmıştır
Yönetim Kurulu.