TÜRK ANNELER DERNEĞİ İZMİR ŞB TEMMUZ 2021 AYLIK AKTİVİTE RAPORU
5 Temmuzda Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği aylık toplantısına katıldık . 11 temmuz pazartesi günü proje okulumuz Atatürk Orta Okuluna dernek başkanımız ve saymanımız BİR DAMLADA SEN OL. (EĞİTİM ) proje dahilinde Derneğimiz tarafından yaptırılan okul girişindeki Atatürk Köşesi ile Okul bahçesindeki Atatürk Büstü düzenlemesi son haliyle teslimi için gittiler . Okul müdürü ile proje fotoğraflanmış ve kendilerine teslim edilmiştir. Böyle anlamlı ve değerli projemize destek olan üyelerimize gönülden teşekkür ediyoruz.Türk Anneler Derneği İzmir ŞB ‘sinin adı okul var oldukça orada yaşıyacaktır. Aynı gün burs gönüllümüz Sayın Sevim Özkan hanıma plaketini sunmak üzere kendisini evinde ziyaret ettik ve plaketini sunduk. Öğleden sonra Meral Ayas arkadaşımızın katılımıyla Eşrefpaşa Büyük Şehir Belediye Hast. Başhekimliğini projemiz dahilinde ziyaret ettik . İhtiyaç duyulan tıbbı cihazın kullanılacağı alan ve aletin çalışma alanıı bizzat yerinde görerek hastahane yetkilisinden bilgi aldık ve alanı fotoğrafladık .
Aylık dernek muhasebe işlemlerimizi yaptık burslu öğrencilerimizin yıl sonu bizlere gönderdikleri transkrip ve karnelerininin kontrolünü yaptık .
20 Temmuzda bayram kutlaması tüm dernek iletişim araçlarından yaptık . Bağışta bulunan tüm üye ve arkadaşlarımıza , dostlarımıza teşekkür mesajımızı ilettik .
28 temmuzda maalesef yurdumuzun güney ege ve batı akdeniz bölgesinde meydana gelen yangınlar ulusça tümümüzün üzülmesine neden oldu Nasıl yardımlaşabiliriz araştırmalara başladık .Yönetim Kurulu.