TÜRK ANNELER DERNEĞİ İZMİR ŞB. EKİM AYI AKTİVİTE RAPORU

7 Ekim 2021 de derneğimizde burslu öğrencilerimizin dosyalarını düzenleyip aylık muhasebe işlemlerimiz tamamladık . 12 ekimde yönetim kurulu toplantımızda yeni üye kabülü ve üyelikten ayrılan üyemizin çıkışını yaptık.
18 Ekimde İzmir Fuarı Resim ve Heykel Müzesinde 9 Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi ‘nce düzenlenen Z Raporu 2021 (2020-2021) Akedemik yılı Mezuniyet Projelerine heryıl olduğu gibi bu yılda destek vermekten onur duyduğumuz sergiye Derneğimiz adına Yönetim kurulundan 3 arkadaşımız katılmış ve teşekkür belgesini derneğimiz adına almışlardır.
Eğitim komisyonumuzun kararıyla CUMHURİTETİMİZİN 98 . Yılı dolayısıyla Burslu Öğrencilerimizden Cumhuriyet ve Atatük temalı videoları 22 Ekimden tarihinden itibaren itibaren Derneğimizin Sosyal Medya hesaplarından sunulmaya başlandı.
24 Ekimde kurucu başkanımız sayın Şenel Aksu’nun Ölüm Yıldönümü nedeniyle mesaj paylaşılmıştır.
27 Ekimde Pandemi nedeniyle kısıtlı sayıda üyemizin katılımı ile yapılan Eğitime Katkı amaçlı öğlen yemeği etkinliğimizde kaynaşma ve Cumhuriyet bayramı coşkusu yaşanmıştır .
28 Ekim de Cumhuriyet Bayramı Dernek Çelengimizi Valilik kararı ile saat 16 da Atatürk Anıtımıza Y. Kurulu ve Burslu öğrencilerimizle birlikte Minnet , Saygı ve Sevgiyle sunduk .
YÖNETİM KURULU .4 Ekim Hayvanları Koruma günü ve Dünya Mimarlar Gününü Derneğimizin Sosyal Medya Hesapları aracılığı ile kutladık.
YÖNETİM KURULU .