• 1 Şubat ‘ta 2 adet manuel tekerlekli sandalyemizi ihtiyaç sahiplerine evlerinde teslim ettik. Bunlarda ilki bağışçımız Hülya Avcı tarafından ihtiyaçlımız bedensel engelli Necmettin Türen’e ,diğersandalyemiz de bağışçımız Münevver Ulusal tarafından ihtiyaçlı yaşlımız Muzeffer Toprak ‘a teslim edildi. Yönetimden görevli arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ederiz.
  • 2 Şubat Cuma günü ‘’Etkili iletişim ‘’eğitimimizin 3.dersine katıldık. Yaklaşık 25 katılımcıyla devam eden eğitimlerimiz oldukça verimli ve keyifli ilerliyor.
  • 5 Şubat p.tesi günü başkanımız Tülay Aktaş Güç Birliği’nin aylık toplantısına katıldı.
  • 6 Şubat Salı günü fotoğrafçılık eğitimi kursumuz devam etti.
  • 7 Şubat Çarşamba günü aylık anneler el ele toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızda öncelikle TESUD(Türkiye emekli subaylar derneği) Karşıyaka Şubesi’nin yürüttüğü ‘’Vatan size aileniz bize emanet’ ’isimli projenin sunumunu izledik. Dernek yetkilileri Suriye’de çarpışan Mehmetçiklerimize maddi ve manevi katkı koymak amacıyla yaptıkları çalışmaları anlattılar. Askerlerimize gönderilen ve morallerini güçlendiren mektuplar, annelerin ördüğü atkı bere vs..,ayrıca bağışlanan giysilerin onlara ne denli psikolojik destek olduğunu bir kez daha anlamış olduk. Derneğimizden de bir takım katkılar koyabilmek için çalışma başlattık. Toplantımızın 2.bölümünde de eski asker ve Yazar ZÜBEYİR BATUR’un ‘’21.YÜZYILDA ATATÜRK’’ konulu muhteşem sunumunu dinledik.
  • 16 Şubat’ta Etkili iletişim eğitimimizin son dersini gerçekleştirdik. Eğitmenimiz Ege Üniversitesi İletişim Fak.Prof.Dr. Müjde Ker Dinçer’e teşekkür belgemizi takdim ederek katılımcılarımız ile birlikte bir kutlama ve veda ile programı tamamladık.
  • 27 Şubat’ta bir bağışçı makarna firması tarafından derneğimize bağışlanan 48 paket(1000 adet) Noodle makarnayı ihtiyaç sahiplerine ve öğrencilerimize dağıttık.
  • 28 Şubat Çarşamba günü ‘’Annelere ilk ve acil yardım eğitimi’’ projemizin ilk etabını çocuklar geleceğimizdir Derneği’nin Bizim ev aktivite merkezinde gerçekleştirdik.32 katılımcı ve yönetimden arkadaşlarımızla birlikte oldukça kalabalık ve verimli geçen bir eğitim oldu. Eğitimcimiz Yüksek hemşire Ayşen Özel etkili ve başarılı sunumuyla önemli bilgiler edindik. Mart ayı’nda sağlık ve sevgiyle yeni etkinliklerde buluşmak üzere…