• 05-12-26 Ekim de Yönetim kurulu toplantıları yaptık.
  • 03.10.2011 de Tülay Aktaş Güç Birliği aylık toplantısına derneğimizi temsilen Başkanımız Dr.Sabriye Saltuk katılmıştır.
  • 05.Ekim.2011 de Anneler el ele toplantımızda Evlilik Sorunlarını ele aldık. Konuğumuz İzmir Psikologlar Derneği Başkanı Prof.Dr.İnci Doğaner ve ekibiydi. Sn. İnci Doğaner ekibi ile misafirlerimize drama gösterisinde bulundular.Katılım oldukça yüksekti.
  • 01-18 Ekim tarihleri arasında 25.yıl kutlama hazırlık   çalışmalarımıza hızla devam ettik.
  • 2011 kış dönemi   Resim, Çini, İngilizce II , Ev dekorasyon ürünleri kurslarımız açıldı.
  • Derneğimiz 19-22 Ekim tarihleri arasında Genel Başkanımız Gül Baysal ve diğer T.A.D.Şube başkan ve üyelerini misafir etti.
  • Derneğimizin 25.yılı  üyelerimiz ve Türkiye’nin  dört bir yanından gelen T.A.D.şube başkan ve üyeleri (90 kişi)ile birlikte 4 gün süren etkinler ile kutlandı.19.Ekim.2011 Çarşamba günü İzmir ‘in Annesi olarak tanınan derneğimizin kurucu başkanı  Şenel Aksu  adına yaptırılan  park ve büstü ziyaret edildi.Ardından gelen misafirlerimiz ile birlikte İnciraltı’nda balık yenildi. Daha sonra  Efes Antik Kenti, Meryem ana  kilisesi ziyaret edildi. Şirince ‘ye gidildi. Alsancak Altınkapı restaurantta  akşam yemeği yenildi.Günlük geziye katılmak istemeyenler  ile Devlet Tiyatrosu Konak Sahnesinde  sahnelenen “ Anam Avradım Olsun” adlı oyun izlendi.
  • 20.Ekim.2011 Perşembe günü; Tarihi Asansör, Dario Moreno sokağı, Agora, Konak Camii, Saat kulesi,Hasan Tahsin Anıtı gezildi.Kızlarağası Han da kahve ikram edildi.Öğle yemeğinden sonra 14.00 de Güzelyalı Kültür Merkezindeki  Derneğimizin düzenlediği Panelimize gidildi. Panelimizin konusu “ Kadın Sorunlarını Birlikte Çözelim”.Konuşmacılarımız :İş hayatı Kadın da Egikad Yön.Kur.Başk. Işın Yılmaz, Eğitim de Kadın da Prof Dr.Füsun Döşkaya, Şiddetta Kadında  Av. Ayşegül Altınbaş, Sanat ta Kadında  Sanatçı Gülsen Tuncer. Panel Yöneticisi İzmir Devlet Tiyatro Md. Hülya Savaş, Sunucumuz  Öğretim Görevlisi Ertan Yılmaz dı. Panel sonunda 25.yılını dolduran dernek üyelerimize, kurucu üyelerimize, Genel Başkanımıza, konuşmacılarımıza , derneğimizin eski başkanlarına plaket ve hediyeler verildi.Panelimize  Sn.Işılay Saygın, Vali yardımcısı Haluk bey ve eşi, Tüm sivil toplam örgütlerinin başkan ve üyeleri, şehir dışından gelen konuklarımız, üyelerimiz  katıldı.
  • 20.Ekim.2011 Perşembe günü  akşam  Bayraklı Tepekule İş Merkezinde 170 kişilik Cumhuriyet yemeği düzenledik. Gece de 100.yıl olgunlaşma mini bir defile(Atatürk ve Cumhuriyet Kadını konulu)sundu.Ayrıca  gecemiz de Flamenko dans gösterisi  vardı. Öğretmen Ferda ve Tayfun un   sesinden nostalji şarkılar  dinledik. Gece sonunda Genel Başkanımız ve tüm T.A.D.Şube Başkanları hep birlikte  İzmir saat kulesinin resmedildiği  pastayı kestiler. Gecemiz  ellerimizde Türk Bayrakları ile 10.yıl marşı söyleyerek  sona erdi.
  • 21.Ekim.2011 Cuma günü  Seferihisar da  Derneğimizin 25.yıl korusu  (4 koru)için ağaç dikim törenine katıldık.Daha sonra Çeşme ye gidildi.Çeşme merkez de gelen misafirlerimize öğle yemeği olarak balık ikram edildi. Çeşme Yat Limanı gezildi. Alaçatı da kahve içildi. Alaçatı evleri  ve sokakları gezildi. Akşam A.Adnan Saygun Sanat Merkezinde  Klasik Müzik Konserine gidildi.
  • 22.Ekim.Cumartesi Cumhuriyet meydanında Atatürk Anıtına çelek koyduk.Genel Başkanımız Gül Baysal basın bildirisinde bulundu.Hep birlikte Terörü Lanetledik. Daha sonra Otel e dönerek şehir dışından gelen misafirlerimizi yolcu ettik.