• 07-21-28 Kasım  tarihlerinde Yönetim Kurulu toplantısı yaptık.
  • 05.Kasım.2012 Pazartesi günü II.Başkanımız Ayşegül Maral Tülay Aktaş Güç Birliği toplantısında  Derneğimizi temsil etti. Ekim-Kasım ve Aralık aylarındaki Dernek etkinliklerimiz ve  ilk ini bu yıl gerçekleştireceğimiz Şenel Aksu tek perdelik tiyatro yazma yarışması hakkında bilgi verdi. Ayrıca Ulu önder Atamızın annesi Zübeyde hn ı ;  ölüm yıldönümü olan 14.Ocak tarihinde bundan böyle Alsancak  Gündoğdu Meydanı ndaki  heykeli başında da anmamız önerisinde bulundu. Tülay Aktaş Güç Birliğine bağlı dernek ve vakıfları bu konuda birlik olmaya çağırdı.
  • Konak Belediye Başkanı  Sn.Dr.Hakan Tartan’ ı  06.Kasım 2012 Salı günü  Güzel Yalı Kültür merkezindeki ofisinde ziyaret ettik.Kendilerine Derneğimizin aktivitelerinde sağladığı katkılardan dolayı  bir buket çiçek vererek ,teşekkürlerimizi  ilettik.Teşekkür ziyaretine Başkanımız Sabriye Saltuk, II.Başkanımız Ayşegül Maral, Sekreterimiz Emel Külahçıoğlu, asil üyelerimizden Ruhsar Çalışkan, Hüsniye Erol, Yedek Üyelerimizden Nilgün Göçük katıldılar.
  • 14.Kasım.2012 Çarşamba günü Bergama kültür turu düzenledik. Bergama’nın tarihi ve ören yerlerini Turizm Bakanlığına bağlı  rehber eşliğinde ziyaret ettik. 45 üyemiz ve yakınını katıldığı kültür turu oldukça başarılı geçti. Açık büfe öğle yemeği dahil kültür turumuzda Bergama nın tarihi hakkında önemli bilgiler edindik.
  • 21.11.2012 Çarşamba günü Kasım ayı Anneler el ele toplantısını Türkan Saylan Sanat Merkezi 7.katta gerçekleştirdik. Açılış konuşmasını  Başkanımız Sabriye Saltuk gerçekleştirdi.Konuşmasında Başkanımız Derneğimizin bu yılki faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.Ayrıca Başkanımız konuşmasında   25 Kasım Kadına Yönelik şiddet günü nedeniyle de Kadına yönelik şiddet konusuna da  değindi. Bu ayki Anneler El ele de konuğumuz  Etkin Performans-Salih Yetkin ve  Psikolog Nazlı Berkin tarafından üyelerimize  bio  feedbeek ve nöro feedbeek  hakkında uygulamalı eğitim verildi.
  • 10.Kasım.2012 tarihinde Cumhuriyetimizin ulu önderi Atamızı  ölümünün 76.yılında Cumhuriyet Meydanındaki anma töreni katılarak bir kez daha saygı ile andık.Atamızın heykeline çelenk koyup, saygı duruşunda bulunduk.Dernek yönetimindeki üyelerimiz 2400 kişi ile Atatürk portresi oluşturma  projesine katıldılar.