• 6 Ocak Salı günü Derneğimizde tiyatro senaryosu yazma yarışmamızın jüri karar toplantısı yapıldı.Yarışma için gelen senaryoların içinden 1.2.ve 3.’lük ödülüne layık görülen eserler belirlendi.
  • 7 Ocak Çarşamba günü olağan Anneler el ele toplantımızı yaptık. Konumuz’’Ah kalbim’’,konuşmacı konuğumuz da Buca Tınaztepe Hastanesi doktorlarından Kardiyolog Dr.Ozan Kınay idi. Orta yaş ve üzeri kalp sağlığı,oluşabilecek sıkıntılar ve çözümleri konusunda oldukça yararlı bilgiler edindik.Son derece donanımlı olan doktorumuz konuyla ilgili farkındalığımızın artması konusunda bize büyük yarar sağladı.Ayrıca Onursal Başkanımız ‘’ACEV’’adına katıldığı ‘’Hayalime koşuyorum’’etkinliği hakkında bilgilendirme yaptı.
  • 8 Ocak Perşembe günü Halk Oyunları kursumuz çalışmalarına başladı.
  • 9 Ocak günü Buca Süleyman Bilgen İlköğretim okulunda ‘’çocuğuma bilgi ve sevgiyle uzanıyorum’’isimli eğitim projemizin son etabını gerçekleştirdik.Eğitmen Doç.Dr.Hadiye Küçükkaragöz’ün sunumuyla interaktif gerçekleşen ve 9 Eylül üniv.Rektör yrd.sının da katıldığı etkinlik sonunda tüm katılımcı velilere de teşekkür belgelerini verdik.
  • Dernekçe ihtiyaçlı olduğunu saptadığımız ve kızına da eğitim bursu verdiğimiz bir annenin kendisine ve oğluna  mont ,atkı,eşofman takım,ceket ve kazak yardımı yapıldı.Yönetim üyesi iki arkadaşımızın yaptığı bu yardım sayesinde soğuk kış günlerinde bir anne ve oğlunu sevindirmenin mutluluğunu yaşadık.
  • 14 Ocak Çarşamba günü Zübeyde anamızın K.yaka anıt mezarı başında yapılan ölüm yıldönümü anma törenine katıldık. Değerli konuşmaların yapıldığı törende anıt mezara dernek çelengimizi bıraktık.
  • Afetlerde Psiko-Sosyal hizmetler birliği SOMA dayanışma ağının Psiko-sosyal destek projesinden Soma için gelen acil çocuk bezi ihtiyacına 87 paket bez göndererek destek olduk.
  • 19 Ocak günü Derneğimizin  yaratıcı drama kursu çalışmaları başladı.
  • 21 ocak Çarşamba günü Maltepe Askeri Lisesi öğrencileri Tübitak proje yarışmasına katıldıkları ‘’Elektronik dadı’’ isimli projelerini Derneğimizde tanıttılar.Teknoloji ve bilişimin çocuk gelişimindeki olumsuz etkileri ve ebeveynlerin bu önemli konuda dikkat etmeleri gereken hususları açıkladılar.
  • 22 Ocak Perşembe günü Konak Halk eğitim md.’lüğü  ziyaret ettik.Kurs açımları için protokol  yeniledik.
  • Mine Avlar isimli hanımefendi  derneğimize çocuk odası süslemeleri, gece çantaları,kolyeler bağışladı.Kendisine teşekkür belgesi  vererek eşyaları evinden teslim aldık.
  • Böylece  yeni senenin ilk ayını da yoğun çalışmalarla kapattık.Özellikle tiyatro çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir.Sevgi ve esenlik dileklerimizle…..