• 01-08-22 Şubat’ da  Yönetim kurulu toplantıları yaptık.
  • 01.Şubat.2012 de Dernek binamızda Şubat Anneler el ele toplantısı yaptık.Konumuz “LAİKLİK NEDİR?”. Konuğumuz  ise D.E.Ü.Yrd. Doç. M. Emin Elmalı idi. M. Emin Elmacı üyelerimize Laikliğin ne olduğu, tarihsel gelişimi ve günümüzdeki anlamı ve uygulanması konularında bilgi verdi.
  • 14-15 Şubat.2012 tarihleri arasında Bursa-Uludağ-Oylat Kaplıcalarına gezi düzenledik.
  • “Temizlik ve Eğitim Ailede Başlar” projemizin bu yıl ki  uygulamasının  1.Etabında  Gültepe Semti Toros Mahallesi Nuri Öz İ.Ö.Okulundaydık. Nuri Öz İ.Ö.Okulundaki ana sınıfı ve 1.sınıf öğrencileri ve velilerine  16.Şubat.2012   Perşembe Ağız ve Diş Sağlığı;  23.2.2012 Perşembe  Genel Temizlik konularında bilgilendirme yapıldı.Nevar Salih İşgören Kız Meslek Lisesi  Tiyatro Bölümü öğrencileri Nuri Öz İ.Ö.Okulu öğrencilerine konu ile ilgili olarak drama gösterimi yaptılar.
  • 29.Şubat.2012 tarihinde Urla Şefler Restaurant ta balık menülü öğle yemeği düzenledik.Yemek sonrası Sahil evlerini gezdik. Güzelbahçe deki  Meba Tekstil mağazasına uğrayıp, alış veriş yaptık.
  • 8 Mart Kadınlar Günü  nedeniyle İzmir B.Şehir Belediyesinin düzenleyeceği  etkinlikte Fuar da stand  açmak için  çalışmalar yaptık.