• 04 Kasım pazartesi günü başkanımız t.Aktaş gönüllü kuruluşlar güçbirliği’nin toplantısına katıldı. Derneğimizin aralık ayı içindeki etkinlikleri duyuruldu.
  • 05 Kasım salı günü ‘’ergen bir çocuğum var ‘’projesinin ilk uygulamasını gerçekleştirdik.Nuri öz ilk.Okulunda yapılan uygulamaya yönetimden başkanımızla birlikte 5 kişi katıldık.İzmir psiko drama derneğinden çocuk ve ergen psikiyatristi saniye korkmaz ve ekibi konuyla ilgili (aile içinde ergen çocuğun durumu iletişim yöntemleri vb….)canlandırmalarını gerçekleştirdiler.Veliler ve bizlerin de katılımıyla sahne dramaları oldukça güzel oldu.Yaklaşık 50 veli ve okul öğretmenlerinin katıldığı etkinlik sonrası da konak belediyesinin gönderdiği ikramları misafirlere sunduk.Saniye hanım’ın interaktif sunumu da konuklar tarafından oldukça ilgiyle izlendi.
  • 06 Kasım annelerelele periyodik aylık  toplantımızda konuk olarak diyet izmir diyetisyeni ve yaşam koçu muhterem ballar’ı konuk ettik. Ağlıklı yaşam ve dengeli beslenme konularının ele alındığı interaktif toplantıya katılım oldukça fazlaydı. Başkanımız ve ıı.Başkanımızın da kilo verme sürecini planlayan diyetisyenimiz bu sebep ile de ayrı bir ilgi gördü.
  • 10 Kasım atamız’ın 75.Ölüm yıldönümündeki anma törenine dernekçe katıldık ,çelenk koyduk.Törene eğitim desteği verdiğimiz kızlarımızdan da katılanlar oldu.Sonrasında da kızlarımızla birlikte kahvaltı organizasyonu na katıldık.
  • Rutin bağışlarını derneğimizden esirgemeyen seray durgun hanımefendi yine gazete bağışlarından elde ettiği geliri (300 tl.)derneğimizin eğitim havuzuna bağış yaptı.
  • 24 Kasım pazar günü daha önceden planlandığı gibi eğitim desteği verdiğimiz öğrencilerimiz ve bağışçılarımızla birlikte dernek binamızda kahvaltı organizasyonu gerçekleştirdik. Mazeretleri olan sadece 4 öğrencimizin katılamadığı organizasyon oldukça güzel geçti. Yenilerle eski öğrencilerimizi kaynaştırmayı amaçlayan toplantımıza yönetim üyesi arkadaşlarımız  kendi elleriyle hazırladıkları gıdalarla katkı koydular.
  • Bu etkinliği takip eden günlerde yeni üyelerimizden bir arkadaşımızın iletişimleriyle karabağlar belediyesi’nden 2 öğrenci kızımıza dershane desteği,3 kızımıza da maddi sosyal yardım desteği sağladık.
  • 26 - 29 kasım tarihlerinde önceden planlandığı şekilde batı karadeniz kültür gezisine dernekçe katıldık. Bolu,abant,amasra,safranbolu,ereğli,karabük,maşukiye, devrek gibi güzel yerlerin gezildiği gezimiz kalabalık katılımı ve yeni dostların tanınması yönleriyle de muhteşem anılarla sonlandı. Böylelikle kasım ayı aktivitelerimizi tamamlamış olduk.