• Şubat ayına hemen hergün çalışma gerektiren Genel kurul hazırlıkları ile başladık.
  • 4 şubat Pazartesi günü DEKAUM ‘un aylık etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği ve 9 eylül üniversitesinden psikolog Dr.Ayşem Baykara’nın sunduğu’’Aynadaki ben’’konferansına derneğimizden II.Başkan Ayşegül Maral,sekreter Emel Külahçıoğlu,Sayman Gönül Eren birlikte katıldık.Empati ve birbirini anlayarak iletişim konularında çok yararlı bilgiler edinildi.
  • 6 Şubat’ta eski yönetim ile son yönetim toplantısı yapıldı.20 şubat genel kurul hazırlıkları devam etti.Anneler el ele toplantısına gelmesi önceden planlanan kök hücredeki son yeniliklerle ilgili Prof Dr.Buket Erer rahatsızlığı nedeniyle gelemeyince toplantıya gelen üyelerimizle sadece sohbet gerçekleştirildi.
  • 13 şubat Çarşamba günü olağan genel kurulumuzun ilk oturumu yeterli çoğunluk sağlanamadığından dolayı yapılamadı. Genel kurulumuzun 20 şubatta yapılması kesinleşti.Aynı gün öğleden sonra bağışçımız Türkan Peksaygılı’nın derneğimize bağışladığı Singer marka dikiş makinası Fatma Top isimli 4’üz annesi ihtiyaçlı bayana dernek binamızda teslim edildi ve servis yetkilisi kendisine kullanım detaylarını anlattı.
  • 14 şubat günü öğleden sonra tüm dünya kadınlarının kadına karşı şiddet için ayı anda dans ettiği “1 million adımız “isimli Cumhuriyet meydanındaki etkinliğe dernek yönetimi ve üye arkadaşlar katıldılar.
  • 21 şubat günü Başkanımız Ayşegül Maral STKA akademisinin fuar evlendirme salonundaki kokteyline katıldı.
  • 20 şubat Çarşamba günü 13.olağan genel kurulumuz İTO meclis salonunda yapıldı. Saat 14.00-17.00 arasında gerçekleşen genel kurul çok başarılı geçti.2007-2012 Dönem Başkanı Sabriye Saltuk yönetimi Ayşegül Maral’a devretti.Divan Başkanlığını Onursal Başkanımız Fatma Dayıoğlu’nun yaptığı genel kurul toplantısı güzel bir kokteyl ile kapatıldı.
  • 21 şubat Çarşamba günü yeni yönetim asil ve yedek üyelerle ilk toplantısını yaptı. Başkan Yardımcılığına Emel Külahçıoğlu, Sekreterliğe Hülya İsbir, Saymanlığa Gönül Eren getirildi.Dernek nöbet günleri ve çalışma komisyonları belirlendi.
  • 27 şubat Çarşamba günü yeni yönetim normal haftalık toplantısını yaptı. İvedilikle ilişkide olduğumuz kurum ve kuruluşlara yeni yönetim bildirimleri için yazılar yazıldı. Yetki devirleri yapıldı.
  • 25-28 şubat günleri Başkanımız Konak Kadın Meclisi üyeleriyle birlikte Konak Belediyesi öncülüğünde Ankara Anıtkabir ziyareti gerçekleştirdiler. Orada Anıtkabir,eski meclisini gezip CHP Genel Başkanı Kemel Kılıçdaroğlu ve CHP’li milletvekillerini ziyaret ettiler.Başkanımız Derneğimiz adına Sn.Kemal Kılıçdaroğlu’na  burs verdiğimiz  İlk Öğretim öğrencilerimizden Umut Bağış ‘ın  yaptığı ve resim yarışmasında 1.olan tablosunu hediye etti.
  Böylelikle 2013 şubat ayını oldukça yorucu ama çok muhteşem geçen genel kurulumuzla kapatmış olduk.