• 2 Haziran p.tesi günü dernek başkanımız ve yardımcısı Tülay aktaş gönüllü kuruluşlar güçbirliği toplantısına katıldı. Toplantı konusu Soma faciası ile ilgili neler yapılabileceği idi.Ayrıca 24 Eylül de ödül töreni yapılacak olan Tülay Aktaş proje yarışmasına 2 adet projemizle katıldık.Aynı gün öğleden sonra tüm yönetim kurulumuz ile birlikte İş bankası lokalinde sezona veda ,yaza merhaba yemeğimizde birlikte olduk.
  • 18 Haziran 2014 de 10.tekerlekli sandalye bağışımızı gerçekleştirdik. Evka 5 ‘de oturan 27 yaşındaki engelli kardeşimiz Semra Yaşar’ı bu bağışla çok sevindirdik. Bağışçımız Sevil Öztürk hanımefendiye sonsuz teşekkürler  ederiz.
  • 25.06.2014’de T.Anneler Derneği Altınoluk şubesinin yeni hizmet binasının açılışı için kendilerine tebrik telgrafı gönderdik.
  • 26.06.2014 ‘de 11.tekerlekli sandalye bağışımızı gerçekleştirdik. Evka 2 de oturan 87 yaşındaki felçli vatandaşımız Döndü Dönmez’e Ülkü Çalık Hanımefendinin bağışladığı sandalyeyi bizzat evinde teslim ettik.Kendisine de çok teşekkürleriz.