• 2 Aralık cumartesi günü derneğimizin dolap ve yer döşemelerinin yenilenmesi sebebiyle tüm yönetim ekibi olarak dairemizin temizlik ve düzenleme işlerini yaptık. Böylelikle oldukça güzel bir görünüme sahip olan dairemizde çalışmalarımızı daha verimli, estetik ve pratik bir biçimde gerçekleştiriyoruz.
  • 4 Aralık P.tesi günü Başkanımız Tülay Aktaş Güç birliği’nin toplantısına katıldı. Yeni yıl kutlamasının yapıldığı ve yıl içi çalışmaların gözden geçirildiği toplantı sonrasında İzmir yardımsevenler derneği eski başkanı ve saygıdeğer insan Vecahat Aslan ‘ın vefatı sebebiyle cenaze törenine katılındı. Yüce gönüllü hanımefendiye rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.
  • 6 Aralık Çarşamba günü renkli bir anneler el ele toplantısı gerçekleştirdik. Dernek binamızda öncelikle, İzmir Çağdaş Yorumcular Türk Müziği Korosu’nun  mini bir konserini izledik.Yönetim sekreteri arkadaşımız Emel Külahçıoğlu’nun da üyesi olduğu topluluk muhteşem bir Türk sanat müziği dinletisi gerçekleştirdiler. Toplantının 2.bölümünde de kişisel gelişim uzmanı ve psikolog Ferhan Bıçakçılar ‘’BEN OLMADAN BİZ OLMAK’ konusuyla ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Verimli ve faydalı bilgiler edindiğimiz ve ruhumuzu da beslediğimiz bu güzel günü de böylelikle tamamlamış olduk.
  • 8 Aralık Cuma günü dernek üyesi arkadaşımız Gülfer Tellaloğlu ‘nun genç yaşta vefat eden oğlu Okan Tellaloğlu’nun cenaze törenine katıldık. Hepimizin yüreğini derinden sarsan gencecik kardeşimize Allahtan rahmet ,ailesine sabır ve metanet diliyoruz.
  • Aralık ayı içerisinde fotoğrafçılık ve işaret dili eğitimlerimiz belirlenen günlerde aksamadan devam etti.
  • 13 Aralık Çarşamba günü Kaya Prestij Otel’de bir öğle yemeği organizasyonu gerçekleştirdik.130 misafirimizin katıldığı yemekte 10, 20 ve 30 yıldır derneğimize üyelıkleri devam edenlere plaketlerini takdim ettik. Ayrıca yeni üye olan arkadaşlarımıza da üyelik kartları ve rozetlerini takdim ettik. Derneğimizin el sanatları ve ev tekstili kursiyerlerinin açtığı mini standımız da güne ayrı bir renk kattı. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler ederiz.
  • 27 Aralık Çarşamba günü 2017 nin son yönetim toplantısını gerçekleştirdik. Minik yeni yıl armağanlarımızla birlikte yılbaşı pastamızı kestik ve 2018 için ülkemize, tüm dünyaya ve birbirimize tüm güzel dileklerimizi ilettik. Sağlık ve huzurla geçen bir yıl olsun hepimize.
  • 29 Aralık Cuma günü işaret dili eğitimimiz sona erdi. Tüm katılımcılara sertifikaları taktim edildi ve bu grubumuzla da mini bir yeni yıl kutlaması gerçekleştirdik.
  • Tüm Dernek üyelerimize 2018 için güzel dilekleri içeren dernek yeni yıl tebrik kartlarımızdan gönderdik. Tebrik gönderme geleneğinin artık maziye karıştığı günümüzde böylesi bir güzellik üyelerimizi son derece memnun etti.
  • 2017 yılının son ayını da böylece tamamlamış olduk. Yeni yıl da sağlık ve huzurla çalışmalarımıza devam edebilmek dileğiyle…sevgiler…mutlu yıllar…..