-KASIM 2018 AKTİVİTELERİMİZ-

-2 Kasım akşamı Türk Kadınlar Birliği Bayraklı Şubesi’nin hazırladığı ve kendilerinin de oynadığı ‘’Telgrafın telleri ‘’isimli, kurtuluş savaşı konulu tiyatro oyununu izlemeye gittik. Başkanımız,yardımcısı ve sekreter arkadaşımızın derneğimizi temsilen katıldığı etkinlik Fuar İsmet İnönü Kültür Merkezinde sergilendi.
-7 Kasım Çarşamba günü aylık anneler elele toplantımızı gerçekleştirdik. Konumuz Öfke kontrolü ve stres yönetimi, konuşmacı konuğumuz da DR.PSİKODRAMATİST BERNA GÖKENGİN idi.
Yaklaşık 45 misafirimizin katıldığı toplantımız konuşmacımız interaktif sunumuyla çağın hastalığı stres ve öfke yönetimine farklı bakış açılarıyla yeniden vurgu yaparak, oldukça verimli bir gün geçirmemizi sağladı. Konuya ilişkin farkındalığımız daha da arttı. 
-10 Kasım 2018 Cumartesi günü, büyük önderimiz MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ün ölümünün 80.yılı sebebiyle Cumhuriyet meydanı’ında yapılan çelenk sunumu ve anma törenine katıldık. Ögrencilerimizin ve yönetimin ve üyelerimizin katılımıyla gerçekleşen anlamlı törende her zamanki gibi duygu dolu anlar yaşadık. Yüce ATAMIZ’ı tekrar rahmetle sevgi ve minnetle anıyor, ışığının izinde daima yürüyeceğimizi bir kez daha yineliyoruz.
-12 Kasım Pazartesi günü Başkanımız Tülay Aktaş Güç Birliği’nin aylık toplantısına katıldı.
-Aynı gün yönetim üyesi arkadaşımız Mefharet Tamer ‘de Konak Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin aylık toplantısına derneğimizi temsilen katıldı.
-12-13 Kasım tarihlerinde Başkanımız Ayşegül Maral ,Ankara Genel Merkezimizde yapılan tüzük değişikliği toplantısına katıldı.
-17 Kasım Cumartesi günü derneğimizde ,eski ve yeni öğrencilerimizin ,yönetim üyelerimizin ve eğitim desteği veren gönüllülerimizin katılımlarıyla kahvaltılı kaynaşma toplantımızı gerçekleştirdik. Devamlı eğitim desteği veren 6 bağışçımıza teşekkür plaketlerini takdim ettik. Sağolsunlar, Varolsunlar.
-22 Kasım günü, dernekçe daha önce trombon bağışında bulunduğumuz BARIŞ ÇOCUK ORKESTRASI’nın Şelahattin Akçiçek Kültür Merkezinde yapılan lansman konserine Başkanımız ve yardımcısı arkadaşımız katıldılar. Sonrasında da ofislerini ziyarete giderek orada yapılan kokteyle iştirak ettiler.2016 yılında derneğimizce yapılan trombon bağışımız nedeniyle bizlere takdim edilen teşekkür belgemizi ve Mustafa Kemal Atatürk kitabını aldılar. Başarılı çalışmaları için Barış çocuk orkestramızı kutluyoruz.
-23 Kasım günü Başkanımız ve yardımcısı Güzelbahçe’deki NEZİHE MUHİTTİN KÜTÜPHANESİ’nin açılışına katıldılar ve derneğimiz adına 29 adet kitap hediye ettiler. Aynı gün arkadaşlarımız Güzelbahçe Güç Birliği Platformu’nun düzenlediği ‘’KADIN’’ konulu panele katıldılar. Avukat Sema Kendirci Uğurman, psikolog Berk Karaoğlu, Ekonomist Derya Altun’un konuşmacı olarak katıldığı panel geniş katılımlı ve oldukça verimliydi.
-26-27 Kasım tarihlerinde, İzmir Büyükşehir Belediye’sinin düzenlediği ‘’Kadına yönelik şiddet’’konulu çalıştaya derneğimizi temsilen Başkan yardımcımız ve yönetim üyesi bir arkadaşımız katıldılar. Belediye başkanımız Aziz Kocaoğlu’nun eşi Türkegül Kocaoğlu’nun açılışını yaptığı çalıştay da gelenek ve göreneklerin kadınlar ve toplum üzerindeki etkisi irdelendi.
-29 Kasım da Swis otel’de yapılan ‘’GELECEĞİ YÖNETMEK’’eğitimine derneğimizi temsilen Başkan ve yardımcısı arkadaşlarımız katıldılar.
Böylesi güzel etkinliklerle kasım ayını da tamamladık. Yılın son ayında da sağlik ve sevgiyle yeni çalışmalara katkı koyabilmek dileğiyle…..