• 02 Nisan Çarşamba günü dernek binamızda Anneler elel e toplantımız yapıldı.’’Benim bedenim,benim baharlarım’’konulu toplantımıza konuşmacı olarak Opr.Dr.Aral Özbal katıldı.İleri yaşlarda kadının bedenini daha iyi tanıması, farkındalığının artması,konusu işlendi.30 misafirimizin katıldığı toplantı verimli geçti.Aynı gün Başkanımızın kayınvalidesinin vefatı sebebiyle kendisine taziye ziyaretinde bulunuldu.
  • 05 Nisan cumartesi günü 9.tekerlekli sandalye bağışımızı gerçekleştirdik. Dernek üyemiz Sebat Şeker’in bağışladığı sandalye Gaziemir’de oturan anne karnında geçirdiği beyin kanaması sonucu belden aşağısı tutmayan 12 yaşındaki Zeynep Su’ya evlerinde teslim edildi.Duygulu anların yaşandığı ziyarette ailenin mutluluğu bizleri de çok mutlu etti.
  • 08 Nisan’da Dernek  T.S.müziği kursiyerlerimizden Ülkü Çalık ve üyemiz Nuran Öznehir’in yeğeni Sevil Öztürk hanımlar derneğimize 2 adet daha tekerlekli sandalye bağışında bulundular.Kendilerine teşekkür belgelerini takdim ettik. Ayrıca üyemiz Mefharet tamer’in derneğimize bağışladığı  masa üstü bilgisayarı aynı gün teslim aldık.
  • 16 Nisan Çarşamba günü yönetim üyemiz Yurdagül Yorulmaz’a torun tebriği ziyareti yaptık.Arkadaşımızın mutluluğunu paylaşarak güzel bir gün geçirdik.
  • 26 Nisan c.tesi günü saat 11.00-14.00 arasında eğitim desteği verdiğimiz öğrenci kızlarımızla dernek binamızda tanışma –kaynaşma toplantımızın 2.sini gerçekleştirdik. Destek veren bağışçılarımızın da katıldığı kahvaltıda yönetim üyelerimizin yaptığı birbirinden güzel ikramları öğrencilerimize sunduk.8 öğrencimizin mazeretlerinden dolayı katılamadığı toplantıda ayrıca bu yıl mezun olacak öğrencilerimize başarılar diledik. Sevgi ve neşe içinde geçen günümüzde kızlarımızla mutlu zaman geçirdik.
  • 28 Nisan P.tesi günü Bahar çayındaki folklör gösterimiz için uzun süreli yoğun bir prova yaptık. Gösterimizin kaliteli ve hatasız olabilmesi için 15 nisan sonrasında gün aşırı provalarımız devam etti.
  • 29 Nisan Salı günü ‘’Yurdum kadını’’fotoğraf yarışmamızda eserlerini geri isteyen sanatçıların fotoğraf iadeleri için dernekte yoğun bir çalışma yaptık. Elden alacakların ayrılması,imha olan fotoğrafların belirlenmesi,kargo paketlemesi,fotoğraf ve cd lerin zarflanması konularında tüm yönetim  kurulu üyelerimiz çalıştı.
  • 30.Nisan Çarşamba günü Shino Tour firmasının düzenlediği  Selçuk,Meryem ana ve Şirince gezisine 50 kişi olarak katıldık.Yağışlı havaya rağmen gezimiz güzel geçti.Sevgi ve huzurla Mayıs ayındaki yeni aktivitelerde buluşmak üzere misafirlerimize veda ettik.
 Sevgilerimizle...