• 1 Mart günü Türkan Saylan Kültür Merkezinde ‘’Yurdum Kadını’’ fotoğraf yarışmamızın seçici kurul toplantısı yapıldı.5 seçici kurul üyemiz ve dernek yönetiminden görevli arkadaşlarımızın katıldığı toplantıda 1. ,2.ve 3.seçilen fotoğrafların yanı sıra 2 mansiyon ve ayrıca 40 adet de sergilenecek fotoğraf saptandı.
  • 3 Mart ‘da Başkanımız Tülay Aktaş Güçbirliği toplantısına katıldı. Gelen Stk temsilcileri ve Başkanlarına fotoğraf yarışması açılış ve sergileme ile tiyatro oyunumuzun davetiyeleri dağıtıldı. Aylık toplantı konusu’’Kadınlar yerel yönetimlerden ne isterler’’idi.Konuklar İzmir.B.Şehir Belediyesi Kadın Çalışanları Şube Bşk. Aydan Kumral ile Büyük Şehir Kent Konseyi Bşk. Güman Kızıltan idi.Oldukça verimli bir toplantı oldu.Aynı dün ayrıca Selahattin Akçiçek Kültür Merkezinde tiyatro oyunumuzun bire bir tam provasını gerçekleştirdik.
  • 4 Mart günü Başkanımız tiyatro gösterimize mekan tespiti amacıyla İzmir Kız lisesi ve Fatih Koleji Müdürleri ile görüşmeler yaptık.
  • 5 Mart günü periyodik haftalık yönetim toplantımızın ardından tiyatro provamızı gerçekleştirdik.
  • 7 Mart günü Başkanımız Dünya Kadınlar günü sebebiyle SKY tv’deki Ece Umay’ın ‘’Hayatı yenile’’programına konuk olarak katıldı. Derneğimizi tanıtıcı söyleminden sonra kadının yaşamdaki öneminin arttırılması ve ülkemizdeki kadın kimliğinin çok daha öne çıkması ile ilgili önemli konulara değindi.Aynı gün  saat 17.00 de ‘’Yurdum Kadını’’fotoğraf yarışmamızın İzmir Kadın Müzesinde yapılan ödül töreni ve sergi açılışına tüm yönetim kurulu olarak katıldık. Fevkalede güzel fotoğrafların ödül aldığı ve sergilendiği etkinliğimize katılım çok fazla idi. Konak Belediye Başkan ve görevlilerinin de katıldığı sergimiz 31.Mart.2014 tarihine kadar devam etti.
  • 10 Mart P.tesi günü bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz  Kurucu Başkanımız Şenel Aksu adına yaptığımız tek perdelik  tiyatro oyunu  yazma yarışmamızın ödül töreni ve oyunumuzun sergilenmesi etkinliğimiz vardı. Konak Bld.si Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’ndeki salonda gerçekleşen bu törende Yönetim üyelerimiz ve Başkanımızın ve Derneğimizin Yaratıcı Drama kursiyerlerinin rol aldığı ‘’Kadın ne söyler erkek ne anlar’’ konulu “fırtına “ adlı  harika oyunumuzu sergiledik. Ayrıca Yarışmamızın  jüri üyeleri ve derece alan öğrencilerin de plaket sunumlarını yaptık.
  • 11 Mart Salı günü İzmir Kukla günleri çerçevesinde Fransız Kültür Merkezindeki gösterilere Nevval Salih İşgören Meslek Lisesinden 60 öğrencinin katılımını gerçekleştirdik. Çok beğeni alan bir başka gösteriye 17 mart günü de yine  aynı okuldan 60 öğrenciyi öğretmenleri ile birlikte götürdük.
  • 19 Mart ‘da Açev’in daha önceden organize ettiği ‘’Şiddetsiz aileler için baba eğitimi ‘’seminerinin değerlendirme toplantısına katıldık. Eçev binasında düzenlenen toplantıya Derneğimizi temsilen Başkan ve Başkan yardımcımız katıldılar. Sözü edilen konuyla ilgili çalışmalar yapan Stk temsilcilerinin de katıldığı toplantıda Avrupa birliğinden gelen 2 gözlemci çalışmalarımızı değerlendirerek daha da etkin olabilecek önerilerde bulundular.
  • 21 Mart günü Karabağlar Belediyesi Kültür Merkezinde ‘’Fırtına ‘’isimli yarışma 1.si oyunumuzun ikinci gösterimini gerçekleştirdik. Yaşlılar Haftası nedeni ile  Karabağlar ve Basın Sitesi Huzurevleri sakinlerinin de izleyici olarak katıldığı bu etkinliğimizi de beğenilerle kapattık. Bu günkü oyunumuzu da yine dernek üyelerimizden 2.gurubumuz rol aldılar.
  • Aynı günün akşamı yine Kukla günleri etkinliklerindeki ingilizce gösteriye N.Salih İşgören’den 35 öğrenci ve öğretmenimizi gönderdik.
  • 25 Mart günü Başkanımız, Sokak Çocukları Derneğinin Ege Palas otelindeki kermesine katıldı.
  • 26 Mart günü  Manisa Kültür gezisine katıldık.Yaklasık 45 kişinin katıldığı gezide özellikle Manisa’daki daha önce görülmeyen camiler gezildi.Güzel bir hava da sıcacık ve sevgi dolu dostlarımızla ve yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte olduğumuz bu geziyle birlikte Mart ayı’nıda geride bırakmış olduk.