• 04-11-25 Nisan tarihlerinde Yönetim Kurulu  toplantıları yaptık.
  • Onursal Başkanımız Fatma Dayıoğlu’na  annesinin vefatı nedeniyle taziye ziyaretine gittik.
  • 02.04.2012 tarihindeki T. Aktaş Güçbirliği aylık toplantısında Derneğimizi II.Başkanımız Ayşegül Maral temsil etmiştir.
  • 03.04.2012 tarihindeki Konak Belediyesi nin  Swiss Otelde düzenlediği, 3 yılın değerlendirme toplantısına (kahvaltı) Derneğimizi temsilen II.Başkanımız Ayşegül Maral katılmıştır.
  • 05.04.2012 de Dernek binamızda düzenlediğimiz Anneler El ele aylık toplantımızda  “4+4+4 Yeni Eğitim yasası “hakkında bilgilendirme yapıldı.
  • İ.Ekonomi Üniversitesinde düzenlenen “ Toplumsal Cinsiyet Şiddet “  konferansında Derneğimizi Y.Kurulu asil üyesi Ruhsar Çalışkan ve Yedek üyesi  Nilgün Göçük temsil etmiştir.
  • 12.4.2012 tarihinde Gültepe semti Toros Mahallesi Boğaziçi İ.Ö.Okulu nda “Eğitim ve Temizlik Aiede başlar “ projemizin  Ağız ve Diş Sağlığı etabını gerçekleştirdik.
  • 15-18 Nisan 2012 tarihleri arasında Çanakkale-Gelibolu-Edirne-İğne ada-Lüleburgaz-Tekirdağ gezisi düzenledik.
  • Gültepe semti Toros Mahallesi Boğaziçi İ.Ö.Okulu ‘nda “Eğitim ve Temizlik Aiede  başlar “ projemizin 19.04.2012 de Genel Temizlik, 26.04.2012 de  Sağlıklı Beslenme, 29.04.2012 de Aile olmak Etaplarını gerçekleştirdik.
  • 28-29 Nisan 2012  tarihleri arasında düzenlenen  Ege Kadın Buluşması ‘na Derneğimizi temsilen Başkanımız Dr. Sabriye Saltuk ve Y. kurulu yedek üyemiz Nilgün Göçük katıldılar.
  • 30.04.2012 tarihinde Türkan Saylan Kültür Merkezinde  “ Eğitim ve Temizlik Ailede Başlar “ projemizin 2012 yılı finali için projemizin tüm paydaşları, emeği geçen öğretmen ve öğrencileri, 3 pilot okul idarecileri, Konak Belediye Başkanı ve yardımcılarının  ve üyelerimizin katıldığı bir kokteyl düzenledik. Gidilen okullardaki öğrencilerden ve velilerden projemiz ile ilgili görüşlerini aldık. Geri   dönüşümleri sergiledik. Paydaşlarımıza teşekkür belgelerimizi ve plaketlerimizi takdim ettik.