TÜRK ANNELER DERNEĞİ İZMİR ŞB. AĞUSTOS 2021 AYLIK AKTİVİTE RAPORU
Ayın ilk günlerinde dernek aylık muhasebe işlemleri için çalışmalarımızı yaptık .Aylık Güçbirliği toplantısına katıldık . 9 Ağustos ta proje hastahanemize bağış yapacağımız kolonoskopi cihazının endoskopi bölümü yetkili firma tarafından tedarik edilip hastahneye 12 ağustosta montajı yapıldı .Yetkili uzmanlar tarafından test edilen alet ,onaylanarak kullanılmaya başlandı .
Yurdumuzun Akdeniz ve Güney Ege bölgesinde meydana gelen yangın felaketi hepimizi çok üzdü ,yaz dönemi olması ve acil durum nedeniyle Derneğimizin tüm üyelerinin bulunduğu ve yönetim watsab grubunda düşündüğümüz yardımın bir proje dahilinde yazılı olarak sunduk . Öneri ve yardımlar için destek bekledik . Araştırmalarımız sonucu ve basında yansıyan haberlere dayanarak ilaç, gıda , giysi ihtiyacı dışında gereksinime ihtiyaç olduğu yapılan yardımın uzun soluklu ve çözüm amaçlı olması gerektiği hemfikirle bölgeye gidecek arkadaşlarımızın ve yakınlarının araştırma yapmalarını kararlaştırdık . Bölgede ikamet eden veya yazdönemi bulunan üyelerimizi başkanımız tarafından tek, tek telefonla aranmış durumları hakkında bilgi alınmış ve geçmiş olsun dilekleri iletilmiştir. Proje için başkanımız Y. Kurulundan yetki almış Dernek olarak bölgede muhtaç ailelere, özellikle annelere geçim kaynağı olacak keçi veya koyun bağışı yapıp maddi olarak destekleneceği gibi zamanınıda değerlendirecek ve manende haz duyacağı bir meşkaleye sahip olacaktır. 23 ağustosta bölgeye gidecek olan arkadaşımıza bu konuda yetki verdik koyun seçimini aile seçimini, bölge seçimini yapan arkadaşımız 26 agustosta bu proje ile beş muhtaç aileye 8 adet koyun bağışı yaparak projemizi tamamladık . Arkadaşımız işlem sonunda ayrıntılı raporunu sunmuştur.
26 Ağustos Kocatepe Büyük Taarruz 30 ağustosta zaferle sonuçlanan bayramda Atamızı ve arkadaşlarınını minnetle anıyoruz .
27 agustosta Genel Başkanımız Gül Baysak’ın basın bildirisini sosyal medya hesaplarımızdan paylaştık. Aynı düşüncede olduğumuzu yansıttık.Yönetim Kurulu.