• 1 Aralık pazartesi günü Tülay Aktaş Güçbirliği aylık toplantısına Başkanımız katıldı.Genel konuların ele alındığı toplantıda yeni senenin sağlıklı ve verimli geçmesi dilekleri ön plandaydı.
  • 3 Aralık anneler elele toplantısında konuşmacı konuğumuz Yazar –Albay Zübeyir Batur idi.Geçtiğimiz aylarda da Derneğimize konuk olan misafirimiz insan,kadın ve aşk konulu şiirleriyle ve hayata dair paylaşımlarıyla günümüze renk kattı.33 üyemizin katıldığı toplantımızda ayrıca 3 arkadaşımızın da üye kabullerini gerçekleştirip rozetlerini takdim ettik.
  • 7 Aralık Pazar günü eğitim desteği verdiğimiz öğrencilerimizle dernek binamızda kahvaltı ve kaynaşma toplantısı gerçekleştirdik. Dernek çatımıza yeni dahil olan öğrencilerimizi daha yakından tanıdık ve birbirleriyle de tanışmalarına vesile olduk.
  • Derneğimize ihtiyaçlılara verilmek üzere  tekerlekli sandalye  bağışlayan bağışçı Suat Samuray beyefendiye minnetimizin göstergesi olarak teşekkür belgemizi verdik. En kısa zamanda bağışının yerine ulaşacağı duygusuyla kendisi de oldukça mutlu oldu.
  • 4 Aralık ‘ta Başkanımız Kader ve İ.K.K.B.nin birlikte düzenlediği ‘’Etki ve yetkide kadının rolü’’isimli panele katıldı.
  • 15 Aralık Pazartesi günü Derneğimiz TRT1 de KADIN DÜNYASI programına konuk konuşmacı olarak davet edildi. Başkanımız ve yönetim kurulundan 2 arkadaşımızın katıldığı programda’’ Şenel Aksu tiyatro senaryosu yazma yarışması’’,’’çocuğuma bilgi ve sevgiyle uzanıyorum’’projelerinden bahsedildi.Toplumuzda kadın ve çocuğu eğitmenin önemi üzerinde duruldu.
  • 15 Aralık günü  Buca Süleyman Bilgen İlkokulunda ‘’Çocuğuma bilgi ve sevgiyle uzanıyorum’’projemizin 3.etabını gerçekleştirdik.9 Eylül üniversitesi aile eğitimi danışmanlığı ana bilim dalından Ebru Gezginci  velilerimize çocuklarda madde kullanımı ve çağın tehlikesi Bonzai konularında önemli bilgiler verdi.
  • 19 Aralık ta İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İzmir sanat’ta organize ettiği ‘’Kadın dostu kent’’konulu etkinliğe yönetim kurulumuzdan Nejla Bayman arkadaşımız katıldı.
  • 22 Aralık p.tesi günü Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ı makamında dernekçe ziyaret ettik ve çiçek götürdük.
  • 24 Aralık Çarşamba günü K.yaka İl vilayetler evinde geleneksel yılbaşı yemeğimizi gerçekleştirdik. Hediye çekilişi de yapılan yemeğimiz oldukça eğlenceli geçti.Yemeğe katılamayan
  • misafirlerimizden kalan 10 kişilik öğle yemeği pastası ile birlikte Sokak Çocukları Derneğine bizzat tarafımızdan götürülüp bırakıldı.Böylelikle onlara da az da olsa bir katkı sağlamış olduk.
  • 22 Aralık günü Emekli Subay Eşleri Derneğinin Salih İşgören Meslek Lisesinde düzenlenen kompozisyon yarışması ödül töreni ve kokteyline Derneğimizi temsilen Nejla Bayman,Belgin Üncü ve Hülya Kutlu katıldılar.
  • 26 Aralık c.tesi günü tiyatro senaryosu yazma yarışmasıyla ilgili gelen senaryoların ayrımı ve jüri üyelerine dağıtım planlaması yapıldı ve oyunlar yılın son günü dahil tüm jüri üyelerine elden teslim edildi.
       Yeni yılda çok güzel çalışmalarla yeniden buluşmak dileğiyle  sevgiyle ve mutlulukla kalın…